Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen week kwamen de geruchten van een lang verwachte super-fight tussen Anderson ‘Spider’ Silva en George ‘Rush’ Saint-Pierre weer op. Het gevecht zou plaatsvinden op UFC 206 in het Air Canada Centre, Toronto. De twee legendes worden al jaren tegenover elkaar gezet in geruchten, maar het is nog nooit officieel op papier gekomen.

Dana White kennende ontkent hij alle geruchten, en hij gaf ook nu aan dat er niks van waar is. Natuurlijk moeten we de UFC-president niet meer op zijn bruine ogen geloven. White staat op het moment al onder vuur door Jose Aldo en Khabib Nurmagomedov. De twee atleten zijn de dupe geworden van de superfight matchup tussen UFC Lightweight kampioen Eddie Alvarez en UFC Featherweight kampioen Conor McGregor. Tegen BT Sport vertelde White het volgende.

”Dat is niet waar. Totaal niet waar. Ik weet dat iedereen het erover heeft, maar GSP is nog niet eens bijna bij een comeback. Ik zal het nogmaals zeggen. Ik denk niet dat GSP weer wil vechten. Kennen jullie de vechter net zo goed als ik, en denken jullie dat GSP nog wil vechten? GSP stond al niet te springen om te vechten toen hij nog actief was, en nu drie jaar later is hij dat zeker wel? Nee dat is hij niet. Ik denk het niet.”

UFC-atleet Patrick Cote postte een tweet over het mogelijke gevecht.

Ook Kalyl Silva de zoon van voormalig UFC-kampioen Anderson Silva postte een foto op Twitter met het onderschrift.

”De Kerst maanden kunnen opwindend worden.”

Eerder dit jaar gaf George Saint-Pierre aan dat ze bezig zijn met een comeback in de UFC, maar dat de onderhandelingen met de organisatie niet helemaal soepel verlopen.

”Ik wil terugkomen. Ze weten wat mijn eisen zijn. Geloof me, ik heb geen onredelijke eisen. We proberen het in ieder geval. Mijn manager probeert ze te bereiken, maar ze zijn moeilijk te bereiken. Ze zullen er hopelijk wel op terug komen. We zullen zien.”

Ondanks dat GSP heeft aangegeven te willen vechten is White daar niet van overtuigd. Zonder GSP zal er ook geen super fight komen voor Anderson Silva.

”Dit gevecht gaat zeker niet gebeuren. Ik denk dat GSP nooit meer zal terugkomen, en misschien is dat zo slecht nog niet. Hij is met pensioen gegaan toen hij aan de top stond. Hij zal voor altijd gezien worden als één van de grootste, maar ik denk dat hij het vuur om te vechten verloren is. Voor bepaalde redenen, zijn persoonlijke redenen wil hij zijn naam nog steeds rond laten circuleren dat hij terug komt. Waardoor fans erop inspelen en uitkijken naar zijn terugkeer. Aan het einde van de dag denk ik niet dat hij echt terug wil stappen in de octagon.”

Voor UFC 206 staat al een Heavyweight clash op het programma. UFC-kampioen Daniel Cormier zal zijn titel verdedigen tegen Anthony Johnson. Het is echter nog niet bekent gemaakt ze ook als main event de octagon in zullen stappen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night: Rothwell vs. dos Santos op FOX!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zondag 10 april reist ...

UFC 220 Free Fight: Alistair Overeem vs. Francis Ngannou

De hype train van Francis Ngannou raast in volle vaart door de UFC zwaargewicht ...

Zie hoe Gegard Mousasi de lichten uitdeed bij Thiago Santos

Gegard Mousasi zit dichtbij een titelgevecht, zie hier hoe hij de lichten uitdeed bij ...