• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het is nog net geen november, maar UFC 205 heeft volgens UFC-president Dana White al de gate record van Madison Square Garden verbroken. White sprak dit vrijdag avond uit op Fox Sports 1. Hij wilde er niet cijfermatig op ingaan.

De huidige leider van een live gate tijdens een vechtsport in Madison Square Garden staat op naam van de bokspartij tussen Lennox Lewis en Evander Holyfield in 1999. Het gevecht trok 21.284 fans aan met een live gate van $13,500.000.

”Ik wilde er zeker van zijn dat we onze beloftes nakomen als we naar New York gaan. Het is de biggest en baddest kaart die we ooit hebben gedaan in de geschiedenis van de organisatie.”

Als UFC 205 het record in MSG verbreekt, dan verbreekt het ook haar eigen record. Tijdens UFC 129 in Toronto behaalde de organisatie een live gate van $12.075.000. Destijds werd het evenement gehouden in een stadion waarin ook een record werd gezet doordat er maar liefst 55.724 fans aanwezig waren.

UFC 205 zal opgesierd worden met maar liefst 3 titelgevechten. Eddie Alvarez verdedigt zijn lightweight titel in een superfight met UFC-superster en featherweight kampioen Conor McGregor. Tyron Woodley zal zijn welterweight titel voor het eerst verdedigen, nadat hij deze wist te bemachtigen door Robbie Lawler knock out te slaan. Stephen Thompson is zijn uitdager. Daarnaast zal er een compleet Poolse titelgevecht zijn in de stawweight divisie. Joanne Jedrzejczyk verdedigt haar titel tegen landgenoot. Karolina Kowalkiewicz.

McGregor hoopt geschiedenis te schrijven door als eerste atleet kampioen te zijn in twee divisies tegelijk. ‘The Notorious’ is a de grootste financiele atleet in de geschiedenis van de UFC met drie opeenvolgende miljoenen pay-per-view statistieken onder zijn riem. Nummer vier komt er met UFC 205 ook weer aan. Ook bezit hij vier van de top vijf hoogste live gates in Nevada.

”Hij is een beetje moeilijk in de omgang, maar hij is het zeker waard. Buiten alle randzaken om is Conor altijd bereidt te vechten tegen wie of wanneer dan ook. Ik ben het nog nooit tegen gekomen dat iemand zijn tegenstander letterlijk één week voor het gevecht ziet veranderen, en daar helemaal niks om geeft.”, aldus White.

Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden


Main card
–   Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims
–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Vincente Luque vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Rectificatie: Geen paniek, gewoon UFC 194 op FOXtv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA heeft eerder aangegeven ...

Gegard Mousasi wil Nick Diaz als Anderson Silva niet beschikbaar is

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na zijn indrukwekkende overwinning op ...

Dana White: “Ik denk dat het gaat gebeuren.”

UFC-president Dana White was gister te gast bij Conan O'Brien. Hier sprak hij over ...