Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat Daniel ‘DC’ Cormier zijn UFC Light-Heavyweight titel gaat verdedigen tegen Anthony ‘Rumble’ Johnson op UFC 206 in Toronto. Het gevecht werd niet gelijk benoemd als main-event (inmiddels wel) wat de geruchten op liet waaien over de terugkomst van Georges ‘Rush’ Saint-Pierre. Nu dit niet het geval is baalt ‘DC’ hiervan. De Amerikaan wil zoveel mogelijk opbrengst binnen halen via de pay-per-view, en zegt dat hij St-Pierre daarvoor nodig heeft.

Gezien de huidige omstandigheden rondom St-Pierre, en de UFC is het maar de vraag of de Canadees ooit nog in de octagon zal stappen. Zonder GSP die altijd goede cijfers binnenhaalt met pay-per-views zal de opbrengsten voor UFC 206 waarschijnlijk minder worden. Dit werkt ook nadelig voor de UFC-kampioen Daniel Cormier.

”Ik weet wat Johnson en ik hebben binnen gehaald op UFC 187. Daar hebben we wel wat geld verdient, maar lang niet zoveel als GSP ook op de kaart zou staan. Dus voor mij is het lastig, weet je. Ik hoop dat ze dit op de een of andere manier kunnen oplossen zodat het net zo groot kan worden als UFC 200.”

Cormier’s titel verdediging op UFC 206 zit tussen UFC 205 waar UFC Featherweight kampioen Conor McGregor geschiedenis kan schrijven door UFC Lightweight kampioen Eddie Alvarez te verslaan, en UFC 207 wat gemarkeerd is als de terugkeer van Ronda Rousey in de octagon. Cormier vs Johnson is zeker een partij om naar uit te kijken, maar de kans is groot dat dit overschaduwd wordt door de andere twee grote evenementen.

”Ik heb op UFC 200 gevochten dus ik weet hoe een hoge pay-per-view opbrengst eruit ziet. Dus ik hoop dat ze eruit komen want UFC 205 wordt mega groot en UFC 207 wordt ook mega groot. Met GSP erbij hebben ze drie mega grote evenementen achter elkaar om het jaar af te sluiten. Dat is nog nooit voorgekomen.

Ik heb geen zin om te vechten op UFC 206 als het in het niet valt met de andere twee evenementen, en dat de fans denken…’Weet je wat. Ik ga mijn geld sparen voor het Ronda Rousey gevecht.’. Het gebeurde op UFC 198 en UFC 199 waar de opbrengst ook lager was omdat de mensen dachten…’Ik ga mijn geld sparen voor UFC 200.’… Hopelijk komen ze eruit want financieel scheelt het veel.”

Voorlopige line-up UFC 206, Toronto, Air Centre Canada


 –  Daniel Cormier vs Anthony Johnson
–  Chad Laprise vs Jingliang Li
–  Doo Ho Choi vs Cub Swanson
–  Nikita Krylov vs Misha Cirkunov
–  Rustam Khabilov vs Jason Saggo
–  Valerie Letourneau vs Poliana Botelho
–  Zach Makovsky vs John Moraga
–  Lando Vannata vs John Makdessi
–  Olivier Aubin-Mercier vs Drew Dober

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Lyoto Machida niet tevreden met USADA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.   Voormalig UFC light-heavyweight kampioen ...

EPIC Hangout #037: UFC Fight Night: Johnson vs Bader

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Complete Line-Up UFN 87 in Rotterdam bekend !!!!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC heeft op haar ...

(Video’s) Technieken van de pro’s.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Guillotine Choke, Knee Bar, Elbow ...