Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Met de Fight of the Night van Michael Bisping en Dan Henderson nog vers op ons netvlies moeten we ons opmaken voor een rustige periode in de UFC. Het eerst volgende evenement staat pas gepland op 5 november in Mexico City. Hier zullen Rafael Dos Anjos en Tony Ferguson samen de octagon instappen. Na Mexico is het nog maar één week wachten op UFC New York. In Manchester werd het allereerste promo filmpje van UFC 205 uitgezonden.


Over een maand zal de UFC voor het eerst haar deuren openen in Madison Square Garden in New York, Amerika. Afgelopen juli moest het jubileumaffiche UFC 200 het grootste evenement worden dat de organisatie ooit had uitgebracht. Met het uitvallen van Conor McGregor en Nate Diaz als main event verloor de kaart al veel aanzien. Dana White was zelfs genoodzaakt om Brock Lesnar eenmalig terug te halen voor veel geld. Tel hierbij de doping schandalen van Lesnar en Jones nog bij op, en je kunt concluderen dat die kaart niet heeft gebracht wat ervan verwacht werd. Zolang iedereen fit blijft, overstijgt UFC 205 het jubileumevenement op elk vlak.

In het hedendaagse MMA en UFC-tijdperk staat de naam van Conor McGregor garant voor entertainment, geld en veel media aandacht. Het is dan ook niet vreemd dat hij zal vechten in het main event. Hij zal het opnemen tegen Eddie Alvarez, en krijgt zo de mogelijkheid om de eerste UFC-atleet te zijn die twee ‘actieve’ titels bezit. Laten we actief maar tussen aanhalingstekens zetten want sinds zijn 13 sec. knock out over Jose Aldo vecht ‘The Notorious’ nu al zijn derde gevecht buiten de Featherweight divisie.

Alsof de welbespraakte Ier nog niet genoeg reden is om UFC 205 te kijken, dan staan er nog twee andere titelgevechten voor je klaar. Naast de UFC Lightweight divisie staan ook de UFC Welterweight en UFC Strawweight divisie titels op het spel. Tyron ‘The Chosen One’ Woodley zal zijn titel voor het eerst verdedigen, en doet dit tegen Stephen ‘Wonderboy’ Thompson. Daarnaast hebben we een volledig Poolse titelgevecht in de Strawweight divisie. Joanne Jedrzejczyk zal voor de vierde keer haar gouden belt op het spel zetten. Ditmaal zal de Poolse Karolina Kowalkiewicz haar tegenstander zijn. Beide dames zijn nog ongeslagen, en slecht één kan dat vasthouden na New York.

We gaan er vanuit dat deze drie gevechten al genoeg is om de dagen naar 12 november af te tellen, maar laten puur voor het gevoel ook de andere vechters de revue passeren. Grote namen als Chris Weidman, Yoel Romero, Donald Cerrone, Kelvin Gastelum, Khabib Nurmagomedov, Michael Johnson, Rashad Evans, Tim Kennedy, Frankie Edgar, Jeremy Stephens, Miesha Tate en Raquel Pennington zullen de octagon instappen in Madison Square Garden. Voorafgaand zullen Thiago Alves, Jim Miller, Rafael Natal, Tim Boetsch, Liz Carmouche, Katlyn Chookagain, Belal Muhammed en Lyman Good UFC 205 aftrappen.

Kortom laat het aftellen maar beginnen!

UFC 205 New York Madison Square Garden line-up


– Eddie Alvarez vs Conor McGregor
– Tyron Woodley vs Stephen Thompson
– Joanna Jedrzejczyk vs Kowalkiewicz
– Chris Weidman vs Yoel Romero
– Khabib Nurmagomedov vs Michael Johnson
– Frankie Edgar vs Jeremy Stephens
– Donald Cerrone vs Kelvin Gastelum
– Miesha Tate vs Raquel Pennington
– Rashad Evans vs Tim Kennedy
– Thiago Alves vs Jim Miller
– Rafael Natal vs Tim Boetsch
– Liz Carmouche vs Katlyn Chookagain
– Bilal Muhammed vs Lyman Good
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 207 Free Fight: Ronda Rousey vs Miesha Tate

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na iets meer dan een ...

Instagram recap week 3: Een foto uit de oude doos, RDA terug in Brazilië en Machida bij Kings MMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...

Weidman over kalme Mousasi: ”Ik zal zorgen dat hij in paniek raakt.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chris ‘The All-American’ Weidman zal ...

Jacare Souza

Jacare Souza tekent UFC-contract voor acht gevechten

De UFC heeft Jacare Souza opnieuw aan zich gebonden. De Braziliaan tekende vandaag een ...