Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na een aantal weken geen evenement te hebben gehad is het zaterdag weer tijd voor UFC fight night. Ditmaal strijkt de UFC neer in Mexico-stad en zal het main event gaan tussen de nummer drie van de wereld in Tony Ferguson en oud kampioen Rafael Dos Anjos. 


‘El Cucuy’ heeft acht achtereenvolgende winstpartijen opgebouwd en zit in een moeilijke situatie zonder een titelpartij want kampioen Eddie Alvarez zal eerst zijn lightweight titel gaan verdedigen tegenover Conor McGregor tijdens UFC 205. Khabib Nurmagomedov die ook tijdens UFC 205 zal vechten tegenover Michael Johnson heeft ook al aangegeven na winst een titelpartij te eisen. Wellicht kan ‘El Cucuy’ met een spectaculaire finish over RDA een betere kans maken om de rij met contenders over te slaan om zo voor het felbegeerde goud te gaan.

Zoals gewoonlijk heeft de UFC zijn bibliotheek weer opengetrokken om voor ons een Free Fight beschikbaar te stellen in aanloop naar het event in Mexico. Deze keer worden we getrakteerd op een echte knokpartij tussen Tony Ferguson en Edson Barboza.

Fight Night Mexico City Free Fight: Tony Ferguson vs. Edson Barboza:
 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EA SPORTS UFC 2 Content Update #2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Al enkele weken kunnen UFC ...

UFN 82 Hendricks vs. Thompson Recap : Degelijke Card met Co-Main Event als absoluut dieptepunt.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Het vierde evenement ...

McGregor vs Alvarez tijdens UFC205? Volgens Dana White niet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er gaan genoeg geruchten te ...