Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi heeft een flinke stap gezet in de UFC Middleweight divisie na zijn overwinning op ‘The Phenom’ Vitor Belfort. De Leidenaar steeg van de negende plek naar de vijfde plek, en staat dus aan de vooravond van een aankomend belangrijk gevecht in zijn carrière. De doorgaans rustige Mousasi besloot dan ook om wat meer spraakzamer te zijn, en dit werpt al gelijk zijn vruchten af.

De rustige en vriendelijke Mousasi koos tijdens zijn post persconferentie om eens wat meer van zich te laten horen. ‘The Dreamcatcher’ pakte de hele 185 pond divisie aan, en sprak zich ook uit over de gang van zaken in het hedendaags MMA-circuit en hoe atleten als McGregor zich promoten. Op de vraag hoe Mousasi zich beter kon promoten antwoordde hij;

”Misschien moet ik wat flesjes op iemand z’n hoofd gooien.”

Mousasi claimt dat hij een onderonsje heeft gehad met McGregor via berichtjes waarin ‘The Notorious’ hem bedreigd met een mes. Tegen Flo Combat sprak hij over zijn persconferentie in Manchester en de inhoud van zijn conversatie met McGregor.

”Mensen vonden het leuk. Ik sprak alleen de waarheid. Soms moet je wat stomme dingen zeggen voordat mensen je in de gaten houden. Ik heb een privé berichtje gekregen van Conor McGregor. Hij was mij aan het vervloeken die kleine f*ck. Hij was me aan het bedreigen. Ik zei tegen hem…’Wat wil je doen met je 50 kilo?’… Die kleine f*cker was me aan het bedreigen met een mes. Hij weet dat ik hem elke dag kan verslaan.

Ik heb wat dingen gezegd die ik niet meende. Ik zei dat mensen niet wisten wie de echte vechters zijn en wie niet. Natuurlijk is McGregor een top vechter. Engels is niet mijn moedertaal en soms zeg ik dus maar wat. Ik vond het wel grappig dat hij mij een berichtje stuurde.”

Mousasi legde een goede prestatie neer in de octagon tijdens UFC 204. Door zijn technische knock out in de Manchester Arena heeft hij de vijfde plek bemachtigt in de officiele UFC Middleweight lijst. Hierdoor is hij wellicht één gevecht verwijderd van een titelgevecht.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Länsberg: Als Cyborg geen 140 haalt dan is het voor mij gedaan.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Deze week lieten wij jou ...

(Spoiler) Who`s Next ?!? UFC Fight Night 80: Van Zant vs. Namajunas

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night 80: Namajunas ...

Eddie Alvarez over Dustin Poirier: “Een rematch zou het stomste zijn om nu te doen.”

Eddie Alvarez en Dustin Poirier zitten niet op dezelfde golflengte. Waar Poirier zich hard ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...