Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gegard Mousasi is de laatste tijd veel in de media geweest om snel een nieuwe tegenstander te krijgen. Door het uitvallen van de IJslander Gunnar Nelson krijgt Mousasi de kans om één van zijn verloren partijen te wreken. Hij zal het in Noord-Ierland opnemen tegen de Amerikaan Uriah Hall.

Mousasi’s nieuwe media actieve houding werpt al snel zijn vruchten af. Onlangs won ‘The Dreamcatcher’ van Vitor Belfort op UFC 204 eerder deze maand, en nu staat de Leidenaar alweer gepland voor een gevecht. Eigenlijke main event atleet Gunnar Nelson is uitgevallen met een nog niet bekend gemaakte blessure, en het is ook nog niet bekend of Dong Hyun Kim op de kaart blijft staan. De voormalige Strikeforce kampioen sprak zijn wens uit om het op te nemen tegen Anderson Silva, Hall en meest recentelijk Nick Diaz.

”Sinds USADA gekomen is ben ik dominant. Uriah Hall won uit stom geluk. Iedereen die verstand heeft van de sport weet dat het stom geluk was. Nummer 1 tot 4 zijn allemaal al ingepland. Als ze mij op korte termijn een gevecht geven dan wil ik het graag opnemen tegen Hall of Silva. Zij hebben nog geen gevecht staan.”

Mousasi won drie opeenvolgende partijen sinds zijn verlies tegen Hall in 2015, en Hall verloor op zijn beurt al zijn partijen sinds z’n overwinning op Mousasi. De heren zullen op 19 november de octagon instappen in Belfast, Noord-Ierland.


Volledige line-up UFN 99 Belfast, 19 november 2016, SSE Arena, Noord-Ierland

–  Uriah Hall vs. Gegard Mousasi
–  James Krause vs. Ross Pearson
–  Timothy Johnson vs. Alexander Volkov
–  Teruto Ishihara vs. Artem Lobov
–  Ian McCall vs. Neil Seery
–  Magnus Cedenblad vs. Jack Marshman
–  Ali Bagautinov vs. Kyoji Horiguchi
–  Kevin Lee vs. Magomed Mustafaev
–  Amanda Cooper vs. Anna Elmose
–  Mark Godbeer vs. Justin Ledet
–  Zak Cummings vs. Alexander Yakovlev
–  Milana Dudieva vs. Marion Reneau

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like