Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na zijn indrukwekkende overwinning op UFC 204 in Manchester tegen Vitor Belfort wil Mousasi zo snel mogelijk weer een gevecht op de planning zetten. Wetende dat de top vier binnenkort onderling gaan uitmaken wie voor de titel mag vechten focust ‘The Dreamcatcher’ zich op UFC-legende Anderson Silva.

Op het moment zijn er geen tekenen dat dit gevecht ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Mocht dit niet het geval zijn dan heeft Mousasi een plan B achter de rug. Dit maakte hij woensdag bekend via social media. De Leidenaar wil dan graag de octagon instappen met Nick Diaz.

Mousasi is bezig aan een win streak van drie gevechten. ‘The Deamcatcher’ is nog ongeslagen in 2016, en wist Thales Leites, Thiago Santos en Vitor Belfort te verslaan. De voormalige Dream en Strikeforce kampioen is door zijn overwinning op Belfort gestegen naar de 5e positie in de Middleweight divisie.

Er staat nog niks vast over Anderson Silva, maar UFC-president Dana White heeft onlangs wel naar buiten gebracht dat Nick Diaz weer klaar is om te vechten, en dat hij de octagon weer in wil. Mousasi is zowel binnen als buiten de octagon bezig om zichzelf omhoog te werken in de UFC. ‘The Dreamcatcher’ komt sinds zijn post persconferentie op UFC 204 meerdere malen in het nieuws door zijn Twitter conversatie met ‘The Notorious’ Conor McGregor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jose Aldo heroverweegt zijn beslissing over pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalig UFC featherweight kampioen ...

eSports Live stream: Wie zal de eerste EA UFC 2 wereldkampioen worden?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de 5e jaarlijkse UFC ...

Cyborg wil niet meer vechten op 140 pond.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cristiane ‘Cyborg’ Santos heeft laten ...

(Video) UFC Fight Night Brasilia Free Fight: Cris Cyborg vs Leslie Smith

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vandaag komt de UFC in ...