• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na zijn indrukwekkende overwinning op UFC 204 in Manchester tegen Vitor Belfort wil Mousasi zo snel mogelijk weer een gevecht op de planning zetten. Wetende dat de top vier binnenkort onderling gaan uitmaken wie voor de titel mag vechten focust ‘The Dreamcatcher’ zich op UFC-legende Anderson Silva.

Op het moment zijn er geen tekenen dat dit gevecht ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Mocht dit niet het geval zijn dan heeft Mousasi een plan B achter de rug. Dit maakte hij woensdag bekend via social media. De Leidenaar wil dan graag de octagon instappen met Nick Diaz.

Mousasi is bezig aan een win streak van drie gevechten. ‘The Deamcatcher’ is nog ongeslagen in 2016, en wist Thales Leites, Thiago Santos en Vitor Belfort te verslaan. De voormalige Dream en Strikeforce kampioen is door zijn overwinning op Belfort gestegen naar de 5e positie in de Middleweight divisie.

Er staat nog niks vast over Anderson Silva, maar UFC-president Dana White heeft onlangs wel naar buiten gebracht dat Nick Diaz weer klaar is om te vechten, en dat hij de octagon weer in wil. Mousasi is zowel binnen als buiten de octagon bezig om zichzelf omhoog te werken in de UFC. ‘The Dreamcatcher’ komt sinds zijn post persconferentie op UFC 204 meerdere malen in het nieuws door zijn Twitter conversatie met ‘The Notorious’ Conor McGregor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Chris Weidman

Chris Weidman: “Ik denk dat ik te sterk voor Mousasi ga zijn.”

Chris Weidman bruist voor UFC 210 van het zelfvertrouwen. Heeft zijn gevoel het bij ...

Conor McGregor: “Precision beats power and timing beats speed”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Deze titel heb je vast ...

(Interview) Hans Stringer: Hoe gaat het nu met hem?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hans Stringer (geboren op 6 ...

Fight Announcements Recap Week 13 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...