Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De welterweight ‘Kingpin’ Georges St-Pierre zal niet tijdens UFC 206 in Toronto zijn lange verwachte terugkeer maken. Even was er nog hoop voor GSP-fans maar die geruchten zijn nu de kop in gedrukt door Dana White.  


Georges St-Pierre is in augustus begonnen met de USADA testen wat heel toevallig vier maanden voor UFC 206 was. Een gepensioneerde atleet moet vier maanden getest worden voordat hij terug mag keren naar de octagon (tenzij je uitzondering krijgt, die GSP absoluut niet wou hebben). Dana White geeft nog steeds aan dat hij niet geloofd dat GSP ooit nog terug zal keren en vertelde ‘Jay and Dan’ op FS1 dat hij zeker niet op de Toronto card zal staan.

“GSP zal niet vechten in Toronto. Ik geloof niet dat hij ooit nog zal vechten. Er is een bepaalde mentaliteit nodig om een vechter te zijn en GSP heeft die mentaliteit al lang niet meer. Soms is dat niet slecht. Deze man is met pensioen gegaan toen hij aan de top stond. Hoeveel atleten stoppen aan de top? Deze man heeft veel geld verdiend en in deze sport neem je niet zomaar drie en een half jaar vrij,” aldus White.

De tegenstrijdige berichten over GSP’s terugkeer zijn al maanden aan de gang en zelf blijft de welterweight volhouden dat hij klaar is om terug te keren. Hoewel GSP aangeeft mentaal en fysiek klaar te zijn voor een terugkeer denkt White daar anders over. Volgens de president zijn het allemaal praatjes en wordt er geen actie ondernomen als het gaat over het aannemen van een partij, ook geloofd hij niet dat dat nog gaat veranderen.

“GSP zei, Ik ga een kort minikamp proberen en dit en dat – dat is hij al drie jaar aan het zeggen. Veel praat. GSP hield al niet meer van vechten toen hij altijd aan het vechten was. Dit is een sport waar je van moet houden. Als eerste is het een sport voor jonge mannen. Je moet elke dag uit bed springen met de wil om mensen af te slaan en een wereldkampioen te worden. GSP had dat vuur al lang niet meer.”

Of we Georges St-Pierre nog ooit terug zullen zien in de octagon blijft een vraag maar houd onze pagina in de gaten voor meer nieuws.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Lawler reageert op St-Pierre: ”Ik ben klaar om nu te vechten.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voormalig UFC welterweight kampioenen Robbie ...

(DOCUMENTAIRE) THE REEM SEIZOEN 4 – AFLEVERING 5

Een brand new The Reem S4 aflevering. Deze aflevering staat volledig in het teken ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Tecia Torres en Michelle Waterson treffen elkaar op UFC 218 en Vitor Belfort heeft ...

Het gevecht van Johny Hendricks

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Johny Hendricks ...