Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Gunnar ‘Gunni’ Nelson stond gepland als main-event met Dong-Hyun ‘Stun Gun’ Kim in Belfast, Noord-Ierland, maar moest zich noodgedwongen terugtrekken. Er was nog geen statement naar buiten gebracht, maar de IJslander heeft nu tekst en uitleg gegeven.


‘Gunni’ heeft via Instagram een statement naar buiten gebracht, en bood ook zijn excuses aan Hyun Kim.

”Om te beginnen wil ik mijn excuses aanbieden aan mijn fans, sponsors, vrienden en Stun Gun dat ik me terug moet trekken uit het gevecht op in Belfast.

Ik keek er zo naar uit om te vechten in Ierland, maar nu gaat het niet gebeuren doordat ik mijn enkel heb omgezwikt dat ironisch gezien gebeurde op een UFC open work out!! Het gebeurde op minuut 1:08 van de live video die te zien was op Facebook. Volgens mij staat ie er nog op.


Toen het gebeurde, wist ik niet zeker hoe serieus het was dus ik was door gegaan met trainen. Tussendoor heb ik het wel verteld aan mijn trainingspartner Kenny Baker, maar hij zei dat ie het al wist omdat hij de grote klik voelde. Al snel moest ik gedwongen stoppen omdat ik door had dat het serieus was. De eerste dagen kon ik geen gewicht op mijn been zetten, maar binnen 10 dagen kon ik weer normaal lopen zonder pijn, en dacht ik dat het gevecht door kon gaan. De weken daarna deed ik er alles aan om het zo goed mogelijk te herstellen zodat ik weer verder kon gaan met voorbereiden op mijn gevecht. Maar de volgende stap om goed te kunnen bewegen lukte maar niet. Het enige dat ik kon doen was roeien, zwemmen en hier en daar een beetje denkende dat het wel goed zou komen.

Vorige week liet mijn trainer weten wat hij ervan vond, en toen realiseerde ik me dat het veel langer ging duren en dat het gevecht niet door kan gaan met maar één enkel en zonder MMA trainen 🙁 Nogmaals mijn excuses, en aan iedereen die al een ticket en reis geboekt heeft, en uitkeek naar mijn gevecht. 


Ik zal snel terug zien, en dan ben ik beter dan ooit. Dank jullie wel voor de steun en sorry voor de overlast”


Nelson won zijn laatste gevecht van Albert Tumenov op UFN 87 in Ahoy,Rotterdam. Kim is van de kaart gehaald, en Gegard Mousasi en Uriah Hall zijn toegevoegd als nieuwe main event. UFC Fight 99 zal plaatsvinden op 19 november in het SSE Arena Belfast, Noord-Ierland.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

De guest fighters van UFC Rotterdam zijn bekend!

Ook aanwezig bij UFC Rotterdam? Zie hier de vechters die te gast zijn tijdens ...

EPIC MMA Prospect: Hatice ‘The Turkish Delight’ Özyurt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hatice ‘The Turkish Delight’ Özyurt ...

UFC 215 Free Fight: Demetrious Johnson vs. Kyoji Horiguchi

Demetrious Johnson kan zich onsterfelijk maken door het record van meest achtereenvolgende titelverdedigingen te ...

Khabib Nurmagomedov hoogstwaarschijnlijk next in line voor een titelgevecht!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Met een ongeslagen record van ...