Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aankomend weekend staat de re-match tussen Michael ‘The Count’ Bisping vs Dan ‘Hendo’ Henderson op het programma. De twee UFC-veteranen zullen op UFC 204 in Manchester uitmaken wie de Middleweight kampioen is. In 2009 stonden de heren al tegenover elkaar tijdens UFC 100 waarin ‘Hendo’ één van de meest iconische knock outs uit de geschiedenis van de UFC leverde. Nadat Bisping de UFC Middleweight titel veroverde van Luke Rockhold schreeuwden de fans om een re-match.

Henderson werd gevraagd wat hij vond van alle commentaren over vals spelen die Bisping over de Amerikaan uitsprak. ‘The Count’ geeft vaak aan dat hij alleen verloor omdat ‘Hendo’ gebruikt maakte van een testosteron vervangende therapie (TRT). Met een therapeutische onderschrift was dit legaal, maar in 2014 is dit door de commissie in zijn geheel afgeschaft. ‘Hendo’ gaf aan dat Bisping fysiek meer verandert was dan hij in de afgelopen jaren.

”Ik vind dat hij een beetje naïef is over bepaalde dingen. Ik gebruikte TRT toen het legaal was, en zoveel was dat ook weer niet. Weetje wat ik zo grappig vind. Ik denk dat zijn lichaam meer verandert is dan die van mij sinds onze laatste gevecht. Hij ziet er veel groter en anders uit. Buiten het feit dat ik wat grijzer ben geworden zie ik er nog hetzelfde uit.”Zoals eerder vermeld mocht TRT alleen gebruikt worden als het therapeutisch noodzakelijk was om nog te kunnen vechten. Sinds TRT helemaal verboden is in de UFC is nog geen enkele atleet die destijds TRT gebruikte op therapeutische basis met pensioen gegaan. Hieruit kun je concluderen dat iedereen de regels wist te omzeilen. Met de nadruk op ‘kun’. De UFC Middleweight kampioen had hier het volgende over te zeggen.

”Dan Henderson, jij gebruikte TRT. Jij was de godfather van TRT. Schaam je. Hij beweerde dat hij niet zonder TRT kon vechten, maar toch staat hij jaren later nog steeds in de octagon. Deze man is een wonder voor de moderne wetenschap. Waarschijnlijk zullen ze ook het geneesmiddel voor kanker vinden in zijn bloed.”

‘Hendo’ geeft aan dat hij niet de regels heeft omzeilt, maar dat hij zich netjes aan de regels hield. De Amerikaan wordt al jaren getest op verboden middelen, en is ook een groot fan van de samenwerking tussen USADA en de UFC. Henderson geeft aan dat hij zich er niks van aantrekt.

”Het maakt mij niet uit wat hij allemaal zegt, echt niet. Ik weet voor mezelf hoe het zat, en dat ik me altijd netjes aan de regels heb gehouden. Ik ben nog nooit positief getest voor iets. Ik ben die persoon die vijf of zes jaar geleden  al vroeg om testen zoals ze nu gedaan worden.”

Zoals altijd had ‘The Count’ zijn woordje klaar na de beweringen van Henderson over zijn lichaam.

”Ja mijn lichaam is verandert, maar dat komt door hard werken, bloed, zweet en tranen. Dat Henderson zoiets zegt, geeft al aan wat voor achterlijk persoon hij is. Neem één blik na Henderson, en je kunt zien dat er helemaal niks is verandert. Captian Caveman, Fred Flinstone hoe je het ook wilt noemen. Hij is een throwback naar de neanderthalers. Dat uitgerekend hij daar iets over zegt. Schaam je Dan Henderson. Ik ben het meest getest van iedereen. Alhoewel ik niet weet of dat accuraat is, maar dan zal ik alsnog een Cheal Sonnen doen, en zeggen dat ik het meest getest ben van iedereen. Er zijn nog nooit twijfels geweest bij mij en heb die tests altijd perfect doorstaan. Ik wil zelfs nu wel in een kopje pissen als je wil.”

In tegenstelling tot Bisping mengt Henderson zich nooit in een verbale strijd voor een gevecht. Hij geeft aan dat hij zich ook niet laat intimideren door de Engelsman. Net zoals hij zich zeven jaar geleden niet liet intimideren.

”Het maakt mij echt niks uit wat hij zegt. Het gaat er mij om dat ik weet hoe de vork in de steel zit. Ik ben wie ik ben door wat ik doe en nog ga doen. Dus ik ben compleet tevreden met mezelf.”


De volledige UFC 204 line-up 

UFC Fight Pass Early Prelims
 Misad Bektic vs Jeremy Kennedy
– Lukasz Sajewski vs Marc Diakiese
– Leandro Santos vs Adriano Martins
– Danny Roberts vs Mike Perry
UFC Fight Pass Prelims
– Leon Edwards vs Albert Tumenov #14
– Davey Grant vs Damian Stasiak
– Ian Entwistle vs Rob Font
– Brad Pickett vs Iuri Alcantara
UFC PPV Maincard
– Stefan Struve #12 vs Daniel Omielanczuk #14
– Ovince Saint-Preux #5 vs Jimi Manuwa #8
– Vitor Belfort #5 vs Gegard Mousasi #9
– Michael Bisping (C) vs Dan Henderson #13

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

T.J Dillashaw

T.J Dillashaw: “Cody is alleen boos op mij omdat Urijah Faber dat is.”

Het is inmiddels het zoveelste deel in de moddergooi partij tussen T.J Dillashaw en ...

Mousasi: ''Die roodharige f*ck is achterlijk.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Mousasi wist de aandacht te ...

UFC 205 Free Fight: Eddie Alvarez vs Rafael Dos Anjos

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We moeten nog even geduld ...