Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het pro MMA en Bellator debuut van Kevin ‘Baby Slice’ Ferguson Jr. moet alweer op zich laten wachten. Waar hijzelf in augustus een blessure opliep en daardoor moest terugtrekken van zijn partij is het dit keer door toedoen van zijn tegenstander. Rick Bing die ook zijn pro en Bellator debuut zou maken kon het afgesproken gewicht van 165 lbs (catchweight) niet halen en zodoende is de partij geschrapt.


Het is de tweede keer dat ‘Baby Slice’ zijn debuut moet verzetten en het gaat hem niet van harte. Aangezien Ferguson Jr. wel op gewicht was zal hij wel zijn ‘show-geld’ krijgen en zullen Bellator officials proberen  hem dit jaar nog op een card te zetten. Zijn tegenstander, Rick Bing was ook zo ver over zijn gewicht heen dat hij bijna net zo zwaar als een middleweight op de schaal ging staan en tikte de 181.9 pond aan. Toen MMAJunkie vroeg hoe het met ‘Baby Slice’ ging had hij het volgende te vertellen.

“Het is erg frustrerend dat mijn debuut weer uitgesteld word man. Dat deze gast 17 pond te zwaar op de schaal gaat staan is gewoon erg onprofessioneel, en dat betekend dat ik deze frustratie en boosheid  op de volgende tegenstander ga loslaten.”

Hoewel meeste atleten hier laaiend over zouden zijn laat ‘Baby Slice’ zich niet omlaag halen en wil hij zo snel mogelijk geboekt worden voor een nieuwe partij. Bellator heeft na het evenement van vanavond nog 7 evenementen geplant staan en er zal vast nog wel ergens een gaatje zijn voor Ferguson Jr.

“Ik maak me niet druk – ik was op gewicht, ik heb betaald gekregen en Bellator heeft nog genoeg shows voor het einde van het jaar, ik ben klaar om te gaan. Hopelijk kom ik op één van die shows terecht. Ook al is het Bellator 163 (4 november), ik ben klaar om te gaan.”

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 176 Carvalho vs. Manhoef II Recap

Het is Melvin Manhoef wederom niet gelukt om de Bellator MMA middengewicht titel te ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Douglas Lima zal zijn titel verdedigen tegen Rory MacDonald en Ilima-Lei Macfarlane en Emily ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...