Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.



Jon ‘Bones’ Jones ging onlangs los op Twitter. Hij sprak onder andere dat hij meer relevant was dan huidige UFC light-heavyweight kampioen Daniel Cormier en titeluitdager Anthony Johnson. Nu heeft Jones Twitter weer gekozen als podium, en praat hij nu over steroïde.


De voormalige UFC light-heavyweight kampioen faalde een drugtest voor zijn geplande gevecht op UFC 200. Zijn advocaat claimt dat USADA het product waar zijn verboden middel vandaan komt al getest heeft. ‘Bones’ heeft nog geen sanctie gekregen voor zijn fout, en hierdoor zijn ze nu aan het lobbyen voor een verkorte schorsing.

Jones gaf zijn mening via Twitter. Hij gaf onder andere aan dat steroïde niet je vecht IQ, eigenschappen of techniek bevordert.

Jones heeft gelijk dat het niet bevorderend is voor je vecht IQ, eigenschappen, timing en techniek. Deze eigenschappen zijn alleen te verbeteren door uren te trainen. Echter, kunnen prestatie bevorderde stoffen er wel voor zorgen dat je sneller herstelt, sneller en hoger traint en kweek je sneller spieren.

‘Bones’ denkt dat hij snel weer terug is in de octagon, maar het is nog niet duidelijk wat zijn sanctie zal worden. Op 31 oktober vindt zijn arbitragezaak plaats met de United States Anti-Doping Agency, en 10 november moet hij voorkomen bij Nevada Athletic Commission.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 204 Embedded – Aflevering 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...

Jacare Souza

Jacare Souza legt uit waarom hij het gevecht met Robert Whittaker aannam

Jacare Souza maakt zich gereed om dit weekend tegen Robert Whittaker te vechten. Het ...

UFC 211 Free Fight: Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Penne

Joanna Jedrzejczyk zal haar titel voor de vijfde keer verdedigen. Ditmaal zal de Braziliaan ...

Georges St-Pierre ontevreden over UFC-contract

Georges St-Pierre geeft aan dat hij niet tevreden is met zijn contract, en dat ...