Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De voormalige UFC Light-Heavyweight kampioen besloot woensdagavond om UFC-kampioen Daniel Cormier en zijn uitdager Anthony Johnson aan te vallen via Twitter. ‘Bones’ liet onder andere weten dat hij nog steeds de meeste relevante atleet is in de divisie.

Jones is momenteel geschorst nadat hij faalde voor een drugtest, en moet 31 oktober voor komen bij de United State Anti-Doping Agency om zijn zaak aan te vechten. Vervolgens moet hij zich op 10 november melden bij de Nevada Athletic Commission. Wat zijn schorsing precies gaat worden is nog niet zeker, maar het zal waarschijnlijk wel even duren voordat ‘Bones’ weer in de octagon te zien is. Het weerhield hem er echter niet van om de UFC 206 main event atleten aan te vallen.

”Ik kan niet wachten om terug te komen, en om één van die light-heavyweights te verslaan. Zelfs aan de zij lijn ben ik de meest relevante vechter in de divisie.”

”Jullie weten dat als we met pensioen zijn, jullie alleen bekend staan als één van mijn uitdagers. Het is makkelijk praten voor jullie als papa niet thuis is.”


                           

                         
                           

Jon Jones wordt door veel mensen nog steeds gezien als pound-for-pound de beste vechter van de wereld. ‘Bones’ was ook niet blij met Johnson die in een interview met Canadian Outlet TSN zijn mening gaf over de situatie van Jones.

”Als mensen mij naar Jon vragen… dan vragen ze…’Wat is er aan de hand met die kerel?’… Ze vragen me niet meer naar zijn eigenschappen of zijn glorie momenten in de octagon. Ze praten over zijn problemen buiten de octagon. Niemand is perfect. We hebben allemaal onze problemen buiten de octagon, maar die van hem zijn wel crazy.”, aldus Johnson.

Johnson had in het verleden te maken met huiselijk geweld, en Jones aarzelde niet om dit weer naar boven te brengen.

Voor Jones zit er niks anders op dan zijn arbitragezaak afwachten. Tot die tijd heeft de voormalige kampioen geen duidelijkheid wanneer hij eventueel terug kan komen in de octagon. Daniel Cormier zal zijn titel verdedigen tegen Anthony Johnson op UFC 206 in Toronto.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Inzoomen op de nieuwe features van EA UFC 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- EA SPORTS is druk ...

EPIC Hangout #036: The Monday Blues

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Alvarez: ”Ik win via een submission in de 2e of 3e ronde.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eddie Alvarez zal zijn UFC ...

UFC 208: Inside the Octagon – Silva vs. Brunson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In UFC Inside the Octagon ...