Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De voormalig UFC featherweight kampioen Jose Aldo is de laatste tijd veel in het nieuws gekomen. De Braziliaan is niet tevreden hoe de organisatie met hem is omgegaan, en dat hij nog steeds niet zijn rematch met Conor McGregor heeft gekregen. ‘Junior’ heeft zijn gedachtes over de UFC niet geheim gehouden, en sprak zich veelal negatief uit over de organisatie. Echter, heroverweegt hij zijn beslissing over zijn pensioen.


De afgelopen maanden is Jose Aldo niet gelukkig in de UFC, en dit heeft hij niet onder stoelen of banken gestoken. Hij bracht naar buiten dat hij losgelaten wil worden van zijn contract, dat hij vrijwillig aftikt in zijn volgende gevecht, dat hij met pensioen gaat en zelf dat hij een andere sport wil beoefenen. Hier lijkt hij op terug te komen. In een recente tweet laat de Braziliaan weten dat hij misschien niet met pensioen gaat.


”Ik ben mijn pensioen van MMA aan het heroverwegen. Ik heb met mijn familie gepraat, en na het zien van de verzoeken van mijn fans zullen er goede dingen aankomen voor jullie. Dankjewel Russia.”

Jose Aldo sprak woensdag met Dana White en matchmaker Sean Shelby op het hoofdkantoor in Las Vegas. Hij gaf aan dat het gesprek goed ging, en dat het precies ging zoals hij verwacht had. Aldo was één van de langst dominerende UFC-kampioenen in de organisatie tot de verwoestende knock out van Conor McGregor op UFC 194. Sindsdien heeft ‘Junior’ zich herpakt door Frankie Edgar te verslaan op UFC 200. Hierdoor werd Aldo de UFC interim featherweight kampioen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 2 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ook deze week werden er ...

UFC 220 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC Embedded is terug met een reeks richting UFC 220 met Stipe Miocic, Francis ...

Khabib biedt Ferguson 200K extra om gevecht alsnog door te laten gaan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov en ...

Dana White: “Conor McGregor zal misschien nooit meer vechten.”

Conor McGregor laat weer eens van zich horen. Er wordt gespeculeerd dat McGregor een ...