Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De voormalig UFC featherweight kampioen Jose Aldo is de laatste tijd veel in het nieuws gekomen. De Braziliaan is niet tevreden hoe de organisatie met hem is omgegaan, en dat hij nog steeds niet zijn rematch met Conor McGregor heeft gekregen. ‘Junior’ heeft zijn gedachtes over de UFC niet geheim gehouden, en sprak zich veelal negatief uit over de organisatie. Echter, heroverweegt hij zijn beslissing over zijn pensioen.


De afgelopen maanden is Jose Aldo niet gelukkig in de UFC, en dit heeft hij niet onder stoelen of banken gestoken. Hij bracht naar buiten dat hij losgelaten wil worden van zijn contract, dat hij vrijwillig aftikt in zijn volgende gevecht, dat hij met pensioen gaat en zelf dat hij een andere sport wil beoefenen. Hier lijkt hij op terug te komen. In een recente tweet laat de Braziliaan weten dat hij misschien niet met pensioen gaat.


”Ik ben mijn pensioen van MMA aan het heroverwegen. Ik heb met mijn familie gepraat, en na het zien van de verzoeken van mijn fans zullen er goede dingen aankomen voor jullie. Dankjewel Russia.”

Jose Aldo sprak woensdag met Dana White en matchmaker Sean Shelby op het hoofdkantoor in Las Vegas. Hij gaf aan dat het gesprek goed ging, en dat het precies ging zoals hij verwacht had. Aldo was één van de langst dominerende UFC-kampioenen in de organisatie tot de verwoestende knock out van Conor McGregor op UFC 194. Sindsdien heeft ‘Junior’ zich herpakt door Frankie Edgar te verslaan op UFC 200. Hierdoor werd Aldo de UFC interim featherweight kampioen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(VIDEO) Fight Night Phoenix Free Fight: BJ Penn vs Kenny Florian

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 15 januari keer de ...

UFC 221 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe editie van UFC 221 Embedded met onder andere Yoel Romero, Luke Rockhold, ...

Who`s Next ?!? UFC on Fox 17: Dos Anjos vs. Cerrone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC on Fox 17: Dos ...

TJ Dillashaw over Dominick Cruz: ”Ren kleine b*tch, ren.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. TJ Dillashaw geeft niet op ...