Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De UFC begint een aardige lijst op te bouwen met ontevreden medewerkers. Na Jose Aldo, Khabib Nurmagomedov en Anderson Silva voegt nu ook Julianna Peña zich aan dit rijtje toe. ‘The Venezuelan Fixen’ is niet tevreden dat Ronda Rousey gelijk mag vechten voor de titel. Peña denkt zelfs na over een vertrek.


Woensdag werd bekend gemaakt dat voormalig UFC-kampioen Ronda Rousey haar terugkeer maakt in de octagon na afwezigheid van een jaar. ‘Rowdy’ vocht niet meer sinds ze haar titel verloor tegen Holly Holm vorig jaar november. De Olympiër krijgt bij haar terugkeer op 30 december gelijk een titelgevecht tegen huidige kampioen Amanda Nunes op UFC 207 in Las Vegas. Top bantamweight vechter Peña is hier niet blij mee en gaf tegen MMA Fighting aan dat het bullshit is.

”Dit is echt bullshit. Dat verwende kind heeft alles op een presenteer blaadje gekregen, en nu krijgt ze weer alles op een presenteer blaadje. Het is gewoon bullshit.”

Peña snapt niet hoe Rousey na een jaar niet vechten, en van een verwoestende knock out verlies op UFC 193 gelijk weer voor de titel mag vechten.

”Ik heb geen idee. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand verwoestend knock out geslagen wordt, vervolgens stopt met de sport, en bij terugkomst weer een titelgevecht aangeboden krijgt. Deze meid is mentaal zwak en Amanda Nunes gaat haar f*cking knock out slaan, en haar zwakke eigenschappen blootstellen. Ze is serieus de slechtste vechter op de lijst, en ik kan het niet begrijpen dat ik niet een titelgevecht heb gekregen. Ik weet niet hoe ze zaken doen daar, maar volgens mij doen ze maar wat. Ik kan niks anders doen dan nadenken over mijn opties.

Ik snap er niks van. Alex Davis kreeg een titelgevecht nadat ze twee keer won op split decision, Bethe Correira versloeg al Ronda’s vrienden, en daarom wilde ze wraak nemen voor hun. Maar ik heb haar hele team verslagen. Op The Ultimate Fighter 18 heb ik heel haar team verslagen, en toen kreeg ik geen titelgevecht. Weetje, die andere meiden krijgen allemaal een titelgevecht terwijl ze van verliespartijen afkomen. Sommige noemen gewoon haar naam en krijgen dan een titelgevecht. Ik ben serieus in de war, en het enige dat ik kan zeggen is dat het bullshit is.”

Peña gelooft dat Ronda niet in elkaar geslagen wil worden, en daarom een gevecht met haar ontloopt.

”Ik weet zeker dat ze een gevecht met mij wil ontwijken. Voor 110% zeker. Ze is aan het wegrennen voor mij. Ik won haar hele show en ze ziet mij doorgaan met winnen, maar toch noemde ze mijn naam nooit. Ze is me zeker aan het ontwijken. Waarschijnlijk komt ze terug in de hoop dat ze wint, en vervolgens gaat ze met pensioen. Ze zal er alles aandoen om niet met mij te hoeven vechten, en geef haar eens ongelijk. Ze weet dat ik haar f*cking aanpak.”

Peña heeft nog geen contact met de UFC gehad wat ze met haar van plan zijn, maar door recente ontwikkelingen met Rousey en haar titelgevecht denkt ze na over een vertrek.

”Misschien ga ik vechten voor Combate of zoiets. Ze schijnen mij veel geld te willen betalen, en dan krijg ik wel gelijk een titelgevecht net zoals die verwende Ronda. Ze hebben zojuist een belt gegeven aan Ronda en Combate geeft mij een belt dus we zien wel hoe het loopt. Het is zeker iets dat ik overweeg. De UFC belt begint meer op een speelgoed belt te lijken. Ik vecht voor het geld, en als iemand mij een goed aanbod doet ben ik bereid om een gesprek aan te gaan.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 204: Open work-outs

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA is uiteraard in ...

Mighty Mouse

Business as usual: ‘Mighty Mouse’ evenaart record van Anderson Silva

En dat is tien. Demetrious Johnson verdedigde vannacht met succes zijn titel, en deed ...

(Video) Weigh-ins UFC Fight Night Hamburg: Arlovski vs. Barnett

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De weigh-ins van UFC Fight ...

James Vick

James Vick: “Ik ben op elk gebied iets beter.”

Gaat James Vick tegenstander Joe Duffy uitschakelen en zelf de top 15 betreden?