Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Nadat maandag het nieuws brak dat Bellator 16 december naar Dublin zou komen in samenwerking met BAMMA is nu ook het main event bekend. Muhammed ‘King Mo’ Lawal zal de headliner zijn tegen olympiër Satoshi Ishii in het main event van de avond.


Het zal de eerste keer zijn dat Bellator MMA naar Ierland gaat voor een evenement maar sinds het eerste Europese Bellator evenement begin dit jaar in Italië blijft Bellator stappen maken aan de andere kant van de oceaan. Bellator president, Scott Coker gaf na het nieuws aan tegen ‘the Irish mirror’ dat Bellator en BAMMA twee afzonderlijke cards gaan opzetten die dag.

“Dave Green (BAMMA CEO) en ik zijn al een jaar bezig om dit voor elkaar te krijgen. We dachten dat dit het goede moment was om het uit te rollen”. Het gaat een uniek evenement worden aangezien fans in de Arena een volledige BAMMA card te zien krijgen en daarna ook nog een volledige Bellator card. Het zijn in principe twee shows in één avond.” 


Toen het nieuws naar buiten kwam waren er gelijk al speculaties wie er op de card zouden komen te staan en er waren een aantal Ierse prospects genoemd. Één van die namen is geconfirmeerd en dat is de 19 jarige SBG stand-out James Gallagher. “The Strabanimal” zou in eerste instantie volgende maand moeten vechten op Bellator 164 in Tel Aviv maar is van die card gehaald zodat hij zich kan gaan opmaken voor een thuispartij in Dublin. Scott Coker merkte in London al dat deze jongeman veel Ierse fans met zich meebrengt en de sfeer was geweldig in de O2 tijdens zijn partij.

“We stonden versteld van de Ierse support toen James aan het vechten was in Londen. De fans waren het hele gevecht aan het zingen en schreeuwen, het was echt spannend om daar te zijn. Nu dat James vecht in Dublin samen met andere Ierse atleten verwachten we een groot spektakel.”

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Rizin FF boekt Wanderlei Silva!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een week na het nieuws ...

Bellator MMA in april naar Italië!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA heeft vandaag de ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

De week begint pas echt met de nieuwe Bellator Weekly Fight Announcements. Afgelopen weekend ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe weekly fight announcement. Benson Henderson zal samen met Patricky ...