Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voormalig UFC welterweight kampioenen Robbie ‘Ruthless’ Lawler en Georges ‘Rush’ Saint-Pierre worden al sinds juli aan elkaar gelinkt om de octagon in te stappen. De geruchten werden door Lawler zelf de wereld uitgeholpen nadat hij aangaf nooit een aanbod te hebben gekregen om met de Canadees te vechten.

St-Pierre gaf afgelopen maandag in een interview met Ariel Helwani aan dat hij Lawler aangeboden kreeg, maar dat ‘Ruthless’ een tijdje rust wil hebben voor het gevecht plaatsvindt.

”Ik weet dat Lawler zich heeft teruggetrokken uit zijn gevecht in New York. Wat de reden daarvan is weet ik niet precies, maar ik hoorde via een interview van een teamgenoot van hem dat hij een tijdje rust nodig heeft. Daar wilde ik niet op wachten.”


‘Ruthless’ besloot snel te reageren op de woorden van GSP, en gaf in een interview met Brett Okamoto voor ESPN, tekst en uitleg over zijn gezondheid kwestie.

”Hij claimt dat hij een gevecht aangeboden gekregen heeft met mij, maar dat het niet kan door mijn gezondheid. Net zoals iedereen leest hij tussen de lijntjes door, omdat niemand weet wat ik precies heb. Er is niks met mij aan de hand.

Accepteer je het gevecht of niet? Dat is de echte vraag toch? Omdat ik nu al klaar ben om te vechten. Heb jij het gevecht geaccepteerd? Ik ga er niet vanuit. Ga je niet schuilen achter…’Hij heeft rust nodig’…want dat is niet het geval.

Ik ben altijd klaar om met hem te vechten. Mijn hele leven train ik al om iemand zoals hem te verslaan, en specifiek GSP zelf. Dus gebruik mijn naam niet om je te schuilen achter het feit dat een gevecht niet gebeurd. Als je niet wil vechten. Houd dan je f*cking mond.”

Lawler stond eigenlijk gepland om te vechten op UFC 205 tegen Cowboy Cerrone, maar hij trok zich terug door een nog niet vrijgegeven reden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Als VIP naar UFC Rotterdam? Dit is wat het kost en wat je er voor terug krijgt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nu je ondertussen weet wat ...

Daniel Cormier hoopt niet dat UFC 206 verloren gaat tussen UFC 205 en UFC 207

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eerder deze maand werd bekendgemaakt ...

(Video-Interview) Aljamain Sterling : #5 ranked Bantamweight in de UFC.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Vorige week hadden ...

Conor McGregor krijgt $150.000 boete plus 50 uur maatschappelijk werk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het inmiddels bekende waterflesjes incident ...