Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Conor McGregor hoopt geschiedenis te schrijven op UFC 205. BJ Penn en Randy Couture waren beide kampioen geworden in twee verschillende divisies, maar waren dit niet in twee divisies tegelijk. Op 12 november kan McGregor de eerste UFC-kampioen worden die in beide divisies de titel heeft.


‘The Notorious’ flikte dit trucje al in de Cage Warrior Fighting Championship waar hij als CWFC Featherweight kampioen succesvol de CWFC Lightweight kampioen versloeg. Ook nu is McGregor hard op weg om twee divisies op zijn naam te zetten. De UFC en de Ier hebben veel commentaar gekregen van de fans doordat hij de featherweight divisie ophoud. Sinds zijn knock out op Jose Aldo heeft hij twee keer op welterweight gevochten, en zal hij nu op lightweight vechten. Tijdens de UFC 205 persconferentie kreeg McGregor de vraag of hij ook beide titels mag houden mocht hij Alvarez verslaan. Die Ier reageerde zoals alleen hij dat kan.

”Ik leg er één om mijn ene schouder, en één om mijn andere schouder. Dan heb je een f*cking leger nodig om die belts van mij af te pakken.”


McGregor heeft eerder bekend gemaakt dat hij beide titels wil verdedigen, maar onlangs gaf hij in een interview met Sports Illustrated aan dat hij bereidt is één titel op te geven.

”Laat mij eerste op de foto gaan met beide belts over mijn schouder. Laat me op de octagon klimmen zodat ik twee belts omhoog kan houden. Dat heeft nog nooit iemand gedaan. Laat me eerst die f*cking belt winnen voordat jullie praten over het afpakken van één titel.

Ik zal altijd luisteren naar de beste zakelijke beslissing, en dan zal ik altijd de juiste keuze maken. Maar laat mij dit eerst bereiken, en laat mij dan naar huis gaan met twee titels om er een paar dagen van te genieten.

Iedereen wil dat je het goed doet, maar niet beter dan hen zelf. Dat is wat er nu gebeurd. Ik kijk gewoon uit naar het moment dat ik twee titels omhoog mag houden. Dat is nog nooit gedaan. Probeer nou niet een historisch moment van me af te pakken als het nog niet is gebeurd.”

Natuurlijk zal hij niet zomaar beide titels omhoog kunnen houden in Madison Square Garden. Hij zal eerst moeten afrekenen met Eddie Alvarez die eerder al aangaf niet bang te zijn voor McGregor, en aangaf dat de Ier na 1,5 ronde al niet meer kampioenswaardig is.

Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden

Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Lyman Good vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jose Aldo verwacht geen wraak te kunnen nemen op Conor McGregor

Anderhalf jaar nadat Jose Aldo zijn titel verloor aan Conor McGregor denk de Braziliaan ...

Waarom is het gevecht tussen Johnny Hendricks en Tyron Woodley geschrapt?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Johnny Hendricks VS. Tyron Woodley ...

Luke Rockhold: “Hij is een goede tegenstander maar hij zit niet op mijn niveau.”

Luke Rockhold zal zaterdag eindelijk weer de octagon instappen. De voormalig UFC-kampioen verloor zijn ...