Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Michael ‘The Count’ Bisping kan zaterdag revanche nemen op Dan ‘Hendo’ Henderson. De Engelsman kan de iconische knock out van ‘Hendo’ tijdens UFC 100 nog steeds niet verwerken voordat hij wraak genomen heeft. ‘The Count’ geeft aan dat de Amerikaan zonder TRT niet had gewonnen. Of dit daadwerkelijk het geval is, zal op UFC 204 in Manchester bewezen worden. Bisping kijkt wel al verder dan Henderson, en hoopt voormalig UFC Middleweight kampioen Chris Weidman te treffen na UFC 204.

Terwijl Bisping nog wat af te handelen heeft met Henderson zal er een soort van klein eliminatie toernooi afspelen wie het mag opnemen tegen de winnaar van UFC 204. De onttroonde Luke Rockhold zal het tijdens UFC Fight Night 101 opnemen tegen voormalig Strikeforce kampioen Ronaldo Souza. En andere voormalige UFC-kampioen Chris Weidman zal het in Madison Square Garden opnemen tegen Yoel Romero tijdens UFC 205. Het lijkt erop dat degene die de meeste indruk zal achter laten, uiteindelijk voor de titel mag vechten. Bisping heeft hier zo zijn eigen mening over. De Engelsman vindt dat Romero sowieso niet in aanmerking komt door zijn laatste schorsing van USADA, en het liefst treft hij Weidman.

”Ik zal je vertellen wie het zeker niet verdient, Yoel Romero. Hij verdient het niet. Er is geen rook zonder vuur. Zijn schorsing werd misschien ingekort, maar het feit is dat hij nog steeds was geschorst. Als je prestatie verbeterende middelen gebruikt blijft dat heel, heel lang in je systeem zitten. Daar verdient hij het niet.”

Romero kreeg een schorsing van twee jaar van USADA, maar door bedorven supplementen is dit terug gedraaid naar zes maanden. Bisping had respect voor Weidman toen hij kampioen was, en hij respecteer de Amerikaan nu hij een concurrent is. Zelfs nadat The All-American aangaf dat het beschamend is dat Bisping de UFC Middleweight kampioen is.

”Het liefst vecht ik tegen Chris Weidman door alle praatjes die wij hebben naar elkaar. Ik heb respect voor Chris Weidman. Ik mag Weidman wel om hoe hij is en hoe hij doet. Hij heeft veel praatjes over en naar mij maar weetje, Ik heb gewoon respect voor hoe hij is en hoe hij zich gedraagt. Hij is een aardig persoon, maar hij heeft wel praatjes over mij dus daarom vecht ik graag tegen hem.” 

Het is nu aan Bisping om af te rekenen met Henderson. Hierna kan hij achterover leunen en afwachten wat de andere vier zullen doen tijdens hun gevechten.

”Ik heb Rockhold verslagen, en in Romero heb ik geen interesse. Jacare is weer iemand anders. Hem mag ik ook wel. Ze zijn het allemaal waardig om voor de titel te vechten, want ze zijn allemaal heel goed. Ondanks dat komt Romero wel van een schorsing af voor prestatie bevorderende middelen, maar buiten dat ligt het open. Ik verwacht dat Weidman van Romero wint, en Ronaldo van Rockhold.”

De volledige UFC 204 line-up

UFC Fight Pass Early Prelims
– Misad Bektic vs Jeremy Kennedy
– Lukasz Sajewski vs Marc Diakiese
– Leandro Santos vs Adriano Martins
– Danny Roberts vs Mike Perry


UFC Fight Pass Prelims
– Leon Edwards vs Albert Tumenov #14
– Davey Grant vs Damian Stasiak
– Ian Entwistle vs Rob Font
– Brad Pickett vs Iuri Alcantara

UFC PPV Maincard
– Stefan Struve #12 vs Daniel Omielanczuk #14
– Ovince Saint-Preux #5 vs Jimi Manuwa #8
– Vitor Belfort #5 vs Gegard Mousasi #9
– Michael Bisping (C) vs Dan Henderson #13

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jose Aldo is klaar met UFC na zoveelste leugen Dana White

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen maandag werd het main-event ...

UFC Fight Night 117: Saint Preux vs. Okami Recap

Ovince Saint Preux begaf zich op vijandig terrein toen hij de octagon instapte voor ...