Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In september versloeg Mickey Gall voormalig WWE-kampioen en superster CM Punk. Punk kreeg de mogelijkheid om zijn debuut te maken op UFC 203, nadat hij 1,5 jaar getraind had voor zijn eerste MMA-gevecht. De WWE-ster ging roemloos ten onder, en verloor in de eerste ronde zonder zelf ook maar één goede stoot uit te delen. Mickey Gall sprak vervolgens zijn wens uit om te vechten tegen Sage Northcutt.

Sage Northcutt werd net als Gall ontdekt via Dana White’s webserie ‘Lookin For A Fight’. Tijdens UFC 203 pakte Gall de mogelijkheid om Northcutt uit te dagen. Afgelopen week werd het gevecht officieel gemaakt en zullen de twee atleten tegenover elkaar staan op UFC on Fox 22 in Sacramento. Gall sprak onlangs met TMZ Sports over zijn plannen voor Northcutt.

”Ik zal hem flink aanpakken. Ik denk dat het gevecht langer zal duren dan één ronde, en dan zal ik zijn botten breken, zal hem in elkaar slaan, een pak rammel geven en zal dingen laten scheuren. Hij is heel slecht in boksen, en op de grond is hij ook slecht. Dus hij heeft veel zwakke plekken. Ik weet hoe ik dit gevecht moet winnen. Het zal er niet goed uitzien voor hem, hij zal er slecht uitkomen.”

Terwijl niemand iets slechts te zeggen heeft over Northcutt, zijn er wel veel atleten ongelukkig over het geld dat hij verdient. Voor zijn laatste gevecht op UFC 200 kreeg Northcutt $50K plus een $50K winst bonus in vergelijking met de $15K plus $15K winst bonus die Gall kreeg voor zijn partij tegen CM Punk. Ondanks dat geeft Gall aan dat het hem niks uit maakt. Hij wil gewoon vechten.

”Ik heb niks tegen hem. Ik vind hem erg afgezaagd en een dwaas. Ik weet het niet. Hij is een beetje een nerd, maar ik haat hem niet. Ik houd van hem. Ik kan niet wachten om met hem te vechten, en mijn handen op hem te krijgen.”

Gall sprak zich uit over het haar vaan Northcutt, waarna Sage reageerde dat ze dezelfde stijl hebben. Alleen hij gebruikt gel en Gall niet. Als reacties hierop wil Gall een weddenschap afsluiten dat de verliezende partij zijn hoofd kaal moet scheren, maar Northcutt heeft hier nog niet op gereageerd.

”Ja tuurlijk waarom niet? Ik heb hem uitgedaagd, maar ik hoor niks meer van hem. Als ik verlies dan knip ik mijn haar wel, maar ik ga niet verliezen dus je zult een kale blonde jongen zien. Ik zal een UFC-kampioen worden. Wanneer weet ik nog niet, maar uiteindelijk wordt ik de kampioen.”

De twee ‘Lookin For A Fight’ atleten zullen op 17 december in Sacramento tijdens UFC on Fox 22 tegenover elkaar staan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Coenen: ''Het is een grote schande dat UFC geen divisie opent voor Cyborg.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Marloes ‘Rumina’ Coenen wordt gezien ...

(Video) UFC 204 Free Fight: Gegard Mousasi vs. Mark Munoz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nederlands eigen Gegard Mousasi zal ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Max Holloway en Frankie Edgar proberen het opnieuw op UFC 222 en Luke Rockhold ...