Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nog voordat Miesha ‘Cupcake’ Tate de UFC bantamweight titel won vocht ze al tegen de sterkste uit de divisie, maar toen ze de titel won in maart van dit jaar begonnen de geruchten over een mogelijk gevecht met Cyborg op te komen. Inmiddels is Tate haar titel verloren, maar staat ze er nog steeds voor open om met Cyborg te vechten.


Twee maanden nadat ‘Cupcake’ de titel won maakte Cyborg haar debuut in de UFC op een catchweight klasse van 140 pond tegen Leslie Smith. Miesha Tate geeft aan dat ze bereidt is te vechten met de Invicta featherweight kampioen onder diezelfde eisen.

”Toen ik de kampioen was zeiden ze tegen mij dat ze geen catchweight gevecht gingen doen. Ze moest 135 pond halen of ik moest niet meer de kampioen zijn. Dus nu ik geen kampioen meer ben kan ik haar technisch gesproken ontmoeten op 140 pond. Daar sta ik niet tegen op. Ik heb niks te verliezen in dat gevecht.”

Cyborg staat bekend als de te kloppen vrouw in MMA gezien ze niet meer verloren heeft sinds 2005. Een winst over de Braziliaan staat zeker goed op je cv, en dat is ook iets wat Tate aan het denken zet.

”Je vecht dan tegen een meid die zo’n ongelofelijke krachthuis is, een beest en iemand die meiden verwoestend afmaakt. Als ik haar versla of haar in ieder geval een moeilijke partij geeft zegt dat al veel over me. Dus daar zeg ik geen nee tegen, maar er zijn nog geen discussies over.”

Tate zal het opnemen tegen Raquel Pennington op UFC 205 in de Madison Square Garden, New York.

Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden

Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims
–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Lyman Good vs. Belal Muhammad
(Good is van de kaart gehaald wegens een potentiële USADA overtreding. UFC kijkt voor een vervanger)
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

(Vlog) UFC 208 Embedded – Aflevering 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 208 Embedded is een ...

UFC 211 Free Fight: Junior dos Santos vs. Gabriel Gonzaga

Junior dos Santos hoopt zijn titel terug te winnen op UFC 211 als hij ...