Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Miesha ‘Cupcake’ Tate won zeer verrassend de UFC-titel door Holly Holm te verslaan op UFC 196. Holm domineerde de hele partij, maar Miesha’s doorzettingsvermogen en wilskracht zorgde ervoor dat ze laat in de vijfde ronde alsnog won met een submission. Helaas verloor ze als snel haar titel tegen Amanda Nunes in wat ‘Cupcake’ haar slechtste gevecht ooit noemt. Op UFC 205 begint haar nieuwe route naar de titel als ze het opneemt tegen Raquel Pennington.

Tate leed één van de meest verwoestende en snelste verliespartijen voor haar carrière tijdens UFC 200 waar ze haar Bantamweight titel afstond aan de Braziliaan Nunes. Nunes ging het gevecht in als underdog, maar was van begin tot einde dominant. Haar stoten waren te snel en te verwoestend voor Tate waarna ze even later verloor via een rear-naked choke. ‘Cupcake’ vond het moeilijk om zich neer te leggen bij het verlies van haar UFC-titel.

”Het was een sh*tty prestatie. Ik zal heel eerlijk zijn met mezelf, het was verschrikkelijk. Het was de slechtste prestatie van mijn carrière, maar daar moet ik niet te veel mee rondlopen in mijn hoofd. Wat mij voldoening geeft, is dat ik weet dat het beter kan. Dit was slechts éénmalig. Ik ben er niet blij mee maar ik kan niets anders doen dan weer de octagon instappen, en er weer voor gaan.”

Tate gaf aan in de MMA Hour dat ze vanaf het begin van de avond al voelde alsof ze vast zat in de modder. Nadat ze weer verloor van Ronda Rousey werkte ze zich op naar een titelgevecht om Liz Carmouche, Rin Nakai, Sara McMann en Jessica Eye te verslaan. Uiteindelijk versloeg Holm de dominante Rousey op verwoestende manier, en zag Tate haar kans om de titel te pakken. Na de verrassende overwinning op Holm moest UFC 200 de bekroning worden op haar carrière. Helaas pakte dit anders uit.

”Het was een verschrikkelijk moment om een slechte dag te hebben, maar ik ben ook maar een mens. Ik ben niet perfect, dus ik maakte een aantal fouten en die werden gelijk afgestraft. Het is wat het is.

Het zijn van die dingen, die je niet kunt voorspellen. Ik had langer kunnen wachten voordat ik de octagon weer instapte, maar dan kon het verhaal zich precies hetzelfde afspelen. Soms gebeuren er gewoon te veel dingen in je leven dat je niet meer helemaal gefocust bent. Het is geen excuses, maar soms gebeurd dat gewoon. Soms wordt je gewoon met te veel dingen overladen. Er is geen MMA-cursus die je op die uitdaging voorbereidt. Je laat het gewoon op je afkomen.”

Miesha Tate zal nu met Raquel Pennington de octagon instappen in Madison Square Garden. De twee bantamweight atleten zijn bevriend, en Tate was zelfs Penningtons coach tijdens TUF 18 waar Pennington de halve finale bereikte. In New York City zullen ze voor even de vriendschap aan de kant schuiven.


”We zijn een tijdje heel goed bevriend geweest tot dat ze 6 maanden tot 1 jaar geleden ging verhuizen. Nu wonen we ver van elkaar af. Dus zoveel contact hadden we niet meer, maar we zijn nog steeds bevriend en ik vind Raquel heel aardig. Ze is een coole chick, maar geen harde gevoelens want dit is puur zakelijk. We vechten allebei in de bantamweight divisie dus we wisten dat dit ooit ging gebeuren.

We hebben samen getraind, daarnaast heb ik haar getraind op TUF 18, en daar hebben we een paar goede hart-tot-hart gesprekken gehad. Ze is altijd een grote steun voor mij geweest. Ik ben de hele avond bij haar geweest toen ze verloor van Holm, en ze was de hele avond bij mij toen ik verloor van Rousey. Dus we zijn er altijd voor elkaar geweest. Het komt erop neer dat we veel respect hebben voor elkaar, we zitten in dezelfde gewichtsklasse, we hebben dezelfde doelen en nu is het moment daar dat we als vrienden elkaar tegen komen in de octagon.”

Tate vs Pennington zal de main card van UFC 205 aftrappen in Madison Square Garden op 12 november. Het wordt nu al gezien als de grootste kaart uit de geschiedenis van de organisatie.

Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden

Main card
–  Eddie Alvarez  vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley  vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk  vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman  vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims

–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov  vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller  vs. Thiago Alves
–  Lyman Good  vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche  vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 104 Bermudez vs. Korean Zombie Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chan ‘The Korean Zombie’ Sung ...

Fabricio Werdum twijfelt over contractverlenging

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voormalig UFC heavyweight kampioen Fabricio ...

Dana White: “Het is krankzinning dat DJ niet tegen TJ wil vechten.”

Dana White spreekt zijn ongenoegen uit over Demetrious Johnson tijdens UFC Unfiltered. De UFC-president ...

(Vlog) UFC 204 Embedded — Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...