Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De normaal rustige Gegard Mousasi was in vorm tijdens de persconferentie na UFC 204. ‘The Dreamcatcher’ versloeg de Braziliaan Vitor Belfort op dominante wijze. Hierdoor wint Mousasi ook zijn derde partij van 2016, en is hij bezig aan een reeks van drie opeenvolgende overwinningen.


De Armeense Nederlander staat hier niet van te kijken gezien de intrede van USADA veel verandert heeft. Hij snapt wel niks van de huidige ranking lijst van de UFC Middleweight divisie.

”Sinds USADA gekomen is ben ik dominant. Urijah Hall won uit stom geluk. Iedereen die verstand heeft van de sport weet dat het stom geluk was. Als ik vecht tegen Derek Brunson of Robert Whittaker dan ben ik de favoriet. Dus is het alleen een populariteitswedstrijd?”


Mousasi geeft aan dat er veel is verandert in de MMA-wereld. Als voorbeeld gebruikt hij het waterflesjes incident van Conor McGregor en Nate Diaz tijdens de persconferentie voor UFC 202. De interesse voor het gevecht is daarna nog meer gestegen.

”Ik ben al heel mijn carrière ondergewaardeerd. Misschien moet ik wat flesjes gooien om meer aandacht te krijgen. Als ik tegen de Michael Bisping van vanavond zou vechten… Ik vind Bisping een goede gast, maar dan zou mijn jab de hele avond in zijn gezicht terechtkomen.”

Voor nu begrijpt Mousasi dat een gevecht met Bisping niet reëel is. Als hij weer op korte termijn voor een gevecht ingepland wordt, wil hij het liefst zijn verlies tegen Hall revancheren of een gevecht met Anderson Silva trekt zijn interesse. Als dat niet mogelijk is dan wil hij een tegen een hoger gerankte atleet vechten.

”Nummer 1 tot 4 zijn allemaal al ingepland. Als ze mij op korte termijn een gevecht geven dan wil ik het graag opnemen tegen Hall of Silva. Zijn hebben nog geen gevecht staan. Als ze me laten wachten dan zijn Chris Weidman of Luke Rockhold mooie gevechten voor mij.”

Tot slot geeft Mousasi aan dat hij geen fan is hoe de top zich nu manifesteert richting de media en fans, maar hij ziet wel in dat de fans hier heel gevoelig voor zijn.

”McGregor is goed voor de sport, maar wat doet hij eigenlijk. Vroeger had je Muhammed Ali. Hij was een echte held. Hij heeft grote dingen gedaan. In deze tijd heb je Mayweather en McGregor. Ze hebben geld, en iedereen geniet daarvan. Dat verkoopt goed. De mensen zijn dom. Ze weten niet wie een echte vechter is, en wie niet. Ze zien liever duren spullen op Instagram.”


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 215: Inside the Octagon – Demetrious Johnson vs. Ray Borg

Dan Hardy en John Gooden zijn weer terug met een nieuwe editie van Inside ...

Fight Announcements Recap Week 41.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Slechts 4 nieuwe gevechten werden deze ...