Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi zal het in Manchester opnemen tegen de Braziliaan Vitor ‘The Phenom’ Belfort op UFC 204. Mousasi stond tijdens UFC 200 voor het laatst in de octagon, en wist zich naar een Performance of the Night bonus te vechten tegen Thiago Santos. Mousasi hoopt zich via een grote naam als Belfort in beeld te vechten voor de titel.

De 31-jarige Mousasi heeft al 47 MMA-gevechten onder zijn gordel zitten. De geboren Tehraner wist zich in drie verschillende organisaties tot kampioen te kronen. Hij was de beste Middleweight vechter in Cage Warriors Fighting, Dream en Strikforce. Naast Middleweight wist hij zich ook tot Light-Heavyweight kampioen te kronen in zijn Dream tijd. ‘The Dreamcatcher’ bereidt zich in alle gemak voor op zijn gevecht met Belfort in Leiden, waar hij alles bespreekt met zijn broer Gewik.

”Het leven in Leiden is lekker rustig. In grote steden hangt er een andere sfeer, en hier is het meer relaxt. Ik geniet ervan om hier te leven, en zal hier waarschijnlijk voor de rest van mijn leven wonen. Ik houd niet van grote veranderingen dus ik vind het hier fijn. Ik kan op mijn broer rekenen, en de steun die ik van hem krijg zal ik nergens anders vinden.”

Tot zover heeft Mousasi zes van zijn negen gevechten in de UFC gewonnen. Met overwinningen over Ilir Latifi, Mark Munoz, Dan Henderson, Costas Philippou, Thales Leites, Thiago Santos, en verliespartijen van Lyoto Machida, Ronaldo Souza en Uriah Hall hoopt Mousasi zich op te werken als titel kandidaat na een overwinning over Belfort. 2016 is tot nu toe een goed jaar met twee overwinningen. Hij staat vooral bekend om zijn accurate striking game, en wist dit te verzilveren met een extra 50K bonus op het jubileums evenement UFC 200.

”Het was een groot evenement. Er was veel media, en er waren veel ogen gericht op UFC 200. Ik wist dat ik moest presteren.”

Na zijn Performance of the Night overwinning op UFC 200 wilde Mousasi zijn momentum gebruiken, maar nu wilde hij de octagon in stappen met een van de grote namen in de divisie. Ter voorbereiding op UFC 204 blijft hij trouw aan zijn hoofdtrainer Bert Kops.

”Het gevecht dat mij het meeste zinvol leek waren Vitor Belfort, Anderson Silva of Michael Bisping. Ik wilde één van hun omdat dat de grote namen zijn. Het is dus duidelijk dat ik het gevecht heb gekregen die ik wil. Bert heeft mij veel geholpen, en niet alleen door mij te coachen. Hij zorgt voor de sponsors en voor mijn sparringpartners. Dus hij doet veel voor het team.”

‘The Dreamcatcher’ is zich ervan bewust dat hij veel indruk moet achterlaten tijdens zijn gevecht met Belfort om in beeld te komen voor de titel.

”Hoe sneller ik van hem win, hoe sneller ik een titelgevecht krijg. Ik moet winnen op een indrukwekkende manier. Ik brengt het gevecht gewoon naar hem toe en dan ga ik hem finishen.”


De volledige line-up van UFC 204

UFC Fight Pass Early Prelims
– Misad Bektic vs Jeremy Kennedy
– Lukasz Sajewski vs Marc Diakiese
– Leandro Santos vs Adriano Martins
– Danny Roberts vs Mike Perry

UFC Fight Pass Prelims
– Leon Edwards vs Albert Tumenov #14
– Davey Grant vs Damian Stasiak
– Ian Entwistle vs Rob Font
– Brad Pickett vs Iuri Alcantara

UFC PPV Maincard
– Stefan Struve #12 vs Daniel Omielanczuk #14
– Ovince Saint-Preux #5 vs Jimi Manuwa #8
– Vitor Belfort #5 vs Gegard Mousasi #9
– Michael Bisping (C) vs Dan Henderson #13

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Cody Garbrandt zal zijn titel verdedigen tegen TJ Dillashaw en Tony Ferguson zal strijden ...

History is made: MMA eindelijk legaal in New York!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het was een lange zit ...

UFC Fight Night 111 Holm vs. Correia

Na drie verliespartijen achter elkaar weet voormalig UFC kampioen Holly Holm eindelijk weer winnend ...

(Vlog) UFC 209 Embedded – Aflevering 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.UFC Embedded is een vlog die ...