Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mousasi wist de aandacht te trekken tijdens de post persconferentie van UFC 204 in Manchester. De doorgaans rustige ‘Dreamcatcher’ sprak over de onderstaande situatie in de UFC, en hoe atleten zichzelf promoten om in de aandacht te komen. Hij benoemde hierin de UFC Featherweight kampioen Conor McGregor en ongeslagen boks legende Floyd Mayweather. Mousasi gaf in The MMA Hour tekst en uitleg over de reactie van de altijd spraakzame Ier.


Mousasi gaf eerder aan dat hij een verrassende reactie kreeg van de ‘Notorious’ McGregor waarin hij de voormalige Strikeforce kampioen bedreigde met een mes.

”Die roodharige f*ck is achterlijk. In een interview sprak ik over hoe hun spraken over respect of zoiets, en toen stuurde hij mij een bericht via Twitter. Ik antwoordde erop…’Wat wil jij daaraan doen met je 50 kg?’… en toen was hij er heel filosofisch over ofzo ik weet het niet precies. Hij zei…’Een mes is lichter dan een pond. Het kan je van oor tot oor snijden.”…

Die gast is een zwerver. Hij is 50 kg dus wat de f*ck wil hij doen? Ik durf te wedden dat hij niks durft te zeggen als hij voor mijn gezicht staat. Maarja, Twitter zorgt ervoor dat mensen meer durven.”

Conor McGregor heeft er zelf niks over naar buiten gebracht, en dat zal waarschijnlijk ook niet gebeuren als je alleen al kijkt naar het grote verschil in gewicht tussen de twee atleten. Veel mensen denken dat Mousasi voor de gek is gehouden door een persoon die zich voordoet als Conor McGregor, maar ‘The Dreamcatcher’ geeft aan dat dat niet het geval is.

”Nee, het was echt hem. Het was zijn eigen Twitter account. Ik weet niet precies wat hij bedoelde met zijn mes. Het bericht heb ik zo niet bij de hand, maar hij heeft er goed over nagedacht. Hij heeft veel tijd over. Ik weet het niet.

Ik zei…’Zeg het maar recht in mijn gezicht’… maar ik durf te wedden dat hij dat niet gaat doen.”

Houd onze pagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen tussen Mousasi en McGregor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dana White: ”Ik vond het al raar dat ze al die partijen afwees, maar nu niet meer.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cristiane ‘Cyborg’ Justino heeft voor ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...