Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

José Aldo is druk bezig om onder zijn contract met de UFC uit te komen. De Braziliaan is naar eigen mening te vaak voor de gek gehouden door de UFC en Dana White. Nurmagomedov heeft ook laten weten dat hij niet meer voor de UFC wil vechten als hij na Johnson geen titelgevecht krijgt. Anderson Silva is nu de volgende die zich negatief uitlaat over de UFC.


De voormalige UFC Middleweight kampioen en één van de beste MMA-atleten ooit stond op UFC 200 voor het laatst in de octagon. Hier verving hij Jon Jones in een Light-Heavyweight gevecht tegen UFC-kampioen Daniel Cormier met slechts 2 dagen voorbereidingstijd. Silva verloor via een unanimous decision. Ondanks dat Anderson Silva het gevecht op korte termijn aan nam om de promotie te redden, vond hij niet dat hij de erkenning kreeg van Dana White en Lorenzo Fertitta. In een interview met het Braziliaanse UOL liet hij weten teleurgesteld te zijn.

”Man, het is ingewikkeld om er over te praten. Ik heb niet eens een… ‘Dankjewel’… gekregen van Dana of Lorenzo na mijn laatste gevecht. Ik wilde het gevecht hebben, en ik heb hem ook aangenomen, maar ik weet wat ik waard ben. Hoe belangrijk ik ben. Ik ben heel erg teleurgesteld met het gebrek aan respect dat de Braziliaanse atleten krijgen. Ik ben een atleet die de sport naar een nieuw niveau heeft getild. Ik krijg geen respect van de mensen. Nu niet en maar vroeger ook niet. Dat maakt me heel boos en teleurgesteld in de UFC.”

De ‘Spider’ geeft aan dat hij een aanbod kreeg om plan B te zijn mocht Michael Bisping of Dan Henderson geblesseerd uitvallen voor UFC 204. Silva die afgelopen februari nog verloor in een controversieel gevecht van Bisping geeft aan dat hij ook ontevreden is, in de manier hoe hij het aanbod kreeg.

”Ik heb niet met ze gepraat na mijn gevecht. Ze vroegen wel of ik stand-by wilde staan voor het geval er iets met Bisping of Henderson gebeurde, maar het was meer de manier hoe ik het te horen kreeg. Ze hebben niet eens met mij gesproken. Mijn vertegenwoordigers kwamen langs als een post duif. Op die manier moet je mij geen berichten laten sturen. Na alles wat ik gedaan heb moet ik stand-by staan voor een gevecht die ik eigenlijk al gewonnen had. Dat vind ik een beetje onplezierig.”

Tot slot had Anderson Silva het volgende nog te zeggen.

”Ik zal het nog één keer zeggen. Ik ben erg teleurgesteld in de manier hoe ze mij behandelen. Hier ben ik heel boos om. Ik ben niet degene die zei dat ik de pound-for-pound beste vechter van de wereld ben dat was Dana. Misschien zei hij dat alleen om de kaart te verkopen of misschien meende hij het echt. We zullen nooit weten wat de waarheid is. Het feit is dat alles wat ik gedaan heb, niemand anders kon doen. Ik ben nooit eigenwijs of arrogant geweest door te zeggen dat ik de beste ben. Al die jaren heb ik geprobeerd te laten zien dat ik anders ben dan andere vechters. Dat is niet mijn eigen mening, maar van iedereen.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

The talk before the walk: Mike Wilkinson vs Makwan Amirkani

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. “The talk before the walk” ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Weekendrooster: Drie dagen, vier evenementen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Pak je agenda er maar ...

UFC Fight Night 108 Swanson vs. Lobov Recap

Cub Swanson trok aan het langste eind in zijn Fight of the Night main ...