Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nick Diaz heeft niet meer gevochten sinds zijn partij tegen Anderson Silva op UFC 183. De partij werd door de Nevada Athletic Commission omgezet in een no contest doordat beide atleten niet door hun drugs test kwamen. Voor Diaz was het de derde keer dat hij gepakt werd op het gebruik van marihuana. De oudere broer van Nate Diaz wil nu weer de octagon instappen.


Volgens UFC-president Dana White zit Diaz dicht tegen zijn terugkeer in de octagon aan. Diaz kwam 31 januari 2015 voor het laatst in actie. Hier verloor hij via een unanimous decision van Anderson Silva, maar het gevecht werd teruggedraaid naar een no contest doordat beide atleten niet door de drugs tests kwamen. Silva werd gepakt op prestatie verhogende stoffen, en Diaz werd gepakt op het gebruik van marihuana.

UFC 183 vond plaats in Las Vegas en het NAC pakte Diaz zeer hard aan. Zijn originele boete stond op $165.000 en een schorsing van vijf jaar. Via onderhandelingen werd dit teruggedraaid naar $100.000 en een schorsing van 1,5 jaar.

Sinds 1 augustus zit de schorsing van Diaz erop, maar volgens het Nevada State Athletic Commission moet hij nog een groot deel van zijn boete betalen. Voor die tijd komt Diaz niet in aanmerking voor een vechtlicentie.

White denkt dat het probleem zo is opgelost, en denkt dat Diaz eerder vroeger dan later zal vechten. Het enige dat ze moeten doen is een datum, locatie en tegenstander zoeken.

”Nick wil vechten. Nick is er weer klaar voor. Ik moet het nu uitzoeken.”

Houd onze pagina in de gaten voor meer nieuws over de terugkeer van Nick Diaz.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like