Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC’s grootste attractie Conor McGregor springt van de ene divisie naar het andere tot onvrede van meerdere atleten. Vooral Jose Aldo en Khabib Nurmagomedov hebben last van de flamboyante Ier. Een tijdje leek het erop dat Nurmagomedov voor de titel mocht vechten totdat ‘The Notorious’ ook graag voor de UFC Lightweight belt wilde vechten. Khabib was hier niet tevreden mee, maar zal alsnog te zien zijn op UFC 205.

Veel fans vragen zich de laatste tijd af of de UFC nog naar de rankings kijkt, of dat ze alleen opzoek zijn naar big money fights. De nummer 1 genoteerde Lightweight vechter geeft in een interview met Champions.com aan dat hij niet geïnteresseerd is in geld, maar dat hij alleen de belt mee naar Dagestan wil nemen.

”Ik geef om de belt. Ik wil dit gevecht finishen, en dan wil ik voor de titel vechten. Het maakt me niet uit wie er wint tussen Alvarez of McGregor. Ik geef niks om geld.”

De ongeslagen Nurmagomedov geeft aan dat MMA niet om de spotlight of om het geld gaat.

”Ik weet dat veel vechters vechten voor het geld, maar voor mij is dat niet belangrijk. Geld is belangrijk om te kunnen leven, maar ik heb al geld. Ik gebruik MMA niet om geld te verdienen. Ik kan ook op andere manieren geld verdienen. Ik heb geld. Ik heb al alles. Ik heb alleen een belt nodig.”

‘The Eagle’ zal hoogstwaarschijnlijk vechten tegen de winnaar van Alvarez vs McGregor als hij Michael Johnson weet te verslaan op UFC 205 in New York.


Volledige line-up voor UFC 205 New York Ciry in Madison Square Garden

Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims
–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Lyman Good vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Chris Weidman

Chris Weidman: “Ik denk dat ik te sterk voor Mousasi ga zijn.”

Chris Weidman bruist voor UFC 210 van het zelfvertrouwen. Heeft zijn gevoel het bij ...

UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 6

Een nieuwe aflevering van UFC 217 Embedded met onder andere Michael Bisping, Cody Garbrandt, ...

Paige VanZant niet in actie op UFC 216 wegens blessure

Paige VanZant zal haar debuut in de vlieggewicht divisie moeten uitstellen. Wegens een blessure ...