Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Aankomende vrijdag zal de Bellator light-heavyweight titel op het spel staan in een partij tussen Phil ‘Mr Wonderfull’ Davis en ongeslagen kampioen Liam McGeary. Op de main card zal de jonge Amerikaan Brennan Ward het gaan opnemen tegen de oudere veteraan Saad Awad.

‘Irish’ Brennan Ward (13-4) en Saad Awad zullen komende vrijdag de Bellator kooi gaan delen. Ward heeft dit jaar maar één partij gehad tegenover Evangelista Cyborg, een partij die hij verloor in de eerste 30 seconden van ronde één via ‘heel hook’ submission. De 28 jarige Amerikaan heeft vorig jaar in het eerste evenement van de kersverse organisatie Rizin FF de Japanner Ken Hasegawa weten te verslaan via ‘rear naked choke’. Ward staat bekend om zijn worstel en bokstechnieken en trainde ook vanaf een jonge leeftijd in beide disciplines. Zijn vader had een boksschool genaamd Whaling City Boxing en als hij niet op de worstel mat stond bracht hij zijn meeste tijd daar door. Ward is een all-round sterke atleet en zal iedereen in de divisie een moeilijke partij kunnen bezorgen.

De 33 jarige Saad Awad maakte zijn professionele MMA debuut in 2006 en heeft in organisaties zoals King of the Cage en StrikeForce gevochten. Na een mislukte poging in TUF kwam Awad terecht bij Bellator MMA in januari van 2013. Awad (19-8) stond in zijn laatste partij tegenover Derek Anderson waar hij aan het kortste eind trok van een unanimous decision. Awad staat 3-2 in zijn laatste vijf partijen en zal net als zijn tegenstander zijn laatste verliespartij zo snel mogelijk willen uitgummen. Het zal een snelle omkeer zijn voor de ‘Assassin’ die bekend staat om zijn stoten en mentaliteit. Awad stond namelijk afgelopen augustus nog in de Bellator kooi en wellicht kan hij die momentum gebruiken in zijn voordeel.

 
Bellator 163: Davis vs. McGeary zal vrijdag vier november plaatsinden in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. De volledige card zal bestaan uit 16 partijen waarvan er 11 tijdens de preliminary card zullen afspelen en 5 tijdens de main card.

*De main card zal zaterdagavond 5 november om 22.15 uur te zien zijn op Spike Nederland.

Main Card:

 • Liam McGeary (11-0) vs. Phil Davis (16-3)
 • Saad Awad (19-8) vs. Brennan Ward (13-4)
 • Paul Daley (38-14-2) vs. Derek Anderson (14-2)
 • Javy Ayla (9-5) vs. Sergei Kharitonov (23-5)
 • Marloes Coenen (23-7) vs. Talita Nogueira (6-0)

Preliminary Card:

 • Ed Ruth (0-0) vs. Mark Mangiardi (0-0) 
 • Tyrell Fortune (0-0) vs. Cody Miskell (0-0) 
 • Neiman Gracie (4-0) vs. Rudy Bears (16-14) 
 • Josh Diekmann (15-7) vs. Tyler King (11-4) 
 • Blair Tugman (8-6) vs. Walter Smith-Cotito (4-4) 
 • Michael Zichelle (8-4) vs. Tim Caron (5-0) 
 • Ilya Kotau (1-1) vs. Carlos Corriea (1-0) 
 • Sarah Payant (1-3) vs. Hannah Regina (0-0) 
 • Keenan Raymond (3-1) vs. Kastroit Xhema (0-0) 
 • Thomas English (6-6) vs. Christopher Foster (9-5) 
 • James Boran (6-0) vs. Vinicius De Jesus (4-1)
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator MMA komt naar Ierland in samenwerking met BAMMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator zal in december voor ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Nog meer blessures bij Bellator 160: Henderson vs. Freire!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het professionele en Bellator MMA ...

Bellator 170 Ortiz vs. Sonnen Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen weekend stapte Tito Ortiz ...