Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Toronto krijgt een geweldig affiche op de main-card, het is de rematch tussen Anthony Johnson en Daniel Cormier. Dit is de eerste grote gevecht dat is aangekondigd voor UFC 206, tot nu toe is het officieel nog niet de main-event.


De laatste keer dat deze twee vochten won Cormier in de derde ronde via submission tijdens UFC 187, hiermee won hij de toen openstaande titel die destijds was afgenomen van Jon Jones omdat hij problemen had met de justitie.

Johnson heeft sinds hij naar van middleweight naar light-heavyweight is gegaan 12 van de 13 gevechten gewonnen, zijn enigste verlies partij was die tegen Cormier. Sindsdien heeft ‘Rumble’ alle toeters en bellen laten rinkelen door alle drie zijn gevechten te winnen met spectaculaire KO’s, zijn laatste was een 13 seconden mega-KO van Glover Teixeira.

Cormier heeft twee gevechten gehad na hun ontmoeting die hij beide won op decision, een ware oorlogspartij tegen Alexander Gustaffson en tegen allerlaatste moment vervanger Anderson Silva tijdens UFC 200.

Het vorige gevecht liet Cormier zien dat hij (tot nu toe) de enigste in de light-heavyweight divisie is die de kracht van Johnson kan weerstaan, in die eerste ronde kreeg hij een mokerslag te verwerken die hem letterlijk ‘cartoonesk’ door de lucht deed vliegen en een ‘normale’ vechter in diepe slaap zou slaan maar hij ging daarna door met vechten verbaasde daarmee veel toeschouwers.

Hierna ging Cormier de volgende rondes door met zijn bekende pressie en worstelstijl waarmee hij Johnson uitputte en zodoende in de derde ronde makkelijk de submissie kon maken. We zijn heel benieuwd hoe deze rematch gaat verlopen tijdesn UFC 206 in Toronto.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe editie van UFC 218 Embedded met onder andere Max Holloway, José Aldo, ...

Jose Aldo gaat opnieuw achter McGregor aan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Craziest Sport Fights  Conor ...

Yair Rodriguez wil voor de titel vechten.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Yair ‘El Pantera’ Rodriguez versloeg ...

UFC 209 Woodley vs. Thompson 2 Recap

Tyron Woodley weet zijn titel succesvol te verdedigen, en kan nu eindelijk een punt ...