Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ryan Bader mag vanaf vandaag zichzelf ‘Headliner’ noemen van UFC Fight Night 100 op 19 november in Sao Paolo. Hij valt in en mag het opnemen tegen Antonio Rogerio Nogueira.


Het is nog niet zo lang geleden dat werd aangekondigd dat Alexander Gustafsson de main-event tegen Nogueira zou aangaan, maar heeft nu laten weten door een opgelopen blessure dit helaas niet te kunnen volbrengen.

Ryan Bader is gekozen om hem te vervangen en mag dus snel weer aan de bak, hij vocht namelijk ook begin september in Duitsland en ging daar weg met winst door één van de verwoestende KO’s van 2016. Hij liet in de post-press conferentie weten nu even niet zo gefocust te zijn voor een titelgevecht en meer vrijheid en plezier te willen hebben in de octagon en gewoon lekker te willen vechten in voor hem ‘fun-fights’. Deze past daarbij in het rijtje want omhoog klimmen in de rankings bij winst zal er niet zo snel inzitten aangezien hij de #4 ranked is en Antonio Rogerio Nogueira  de #9 ranked is.

Voor de inmiddels 40 jarige Antonio Rogerio Nogueira is het nog steeds een kans om op het einde van zijn carrière nog een push te doen naar een top-5 ranking en wie weet verder. Hij komt van een goede eerste ronde TKO winst over Patrick Cummins tijdens UFC 198.

We zullen het 19 november zien wie van de twee aan het langste einde gaat trekken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe aflevering van UFC 216 Embedded met onder andere Demetrious Johnson, Tony Ferguson, ...

Fight Announcements Recap Week 3 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Deze week waren ...

Goed nieuws! UFC 196: McGregor vs. Diaz op FOXtv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht nemen Conor McGregor ...

Coenen: ''Het is een grote schande dat UFC geen divisie opent voor Cyborg.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Marloes ‘Rumina’ Coenen wordt gezien ...