Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

TJ Dillashaw geeft niet op om een rematch te krijgen met UFC bantamweight kampioen Dominick Cruz. ‘The Dominator’ won via een split decision en wist zijn titel terug te winnen die hij in 2014 moest opgeven door blessureleed. Sindsdien zet Dillashaw alles op alles op weer met Cruz de octagon in te stappen. Hij wil zelfs een weddenschap afsluiten van $100.000.

Dillashaw vindt nog steeds dat hij gewonnen had van Cruz tijdens hun gevecht op UFC Fight Night 81. De TUF-finalist liet eerder weten bereidt te zijn om een $100.000 weddenschap af te sluiten met ‘The Dominator.’

”Ik ben bereid om een weddenschap van $100.000 aan te gaan dat ik jou versla in een rematch. Als jij wint dan vecht ik gratis, als ik win dat moet jij 100K neerleggen. Tijd om te stoppen met praatjes en daden bij je woorden te voegen. Ik ben de betere vechter, en dat wil ik bewijzen. Waar ben je dan? Niet bang zijn vriend. Echter, dan dit wordt het niet meer. Jij praat alleen over money fight dan hoef je niet meer verder te kijken, hier is ie. Ik geloof in mezelf, jij ook?”

Dillashaw heeft op UFC 200 laten zien nog steeds bij de beste te horen door top kandidaat Raphael Assuncao te verslaan, en ging ervan uit dat hij snel een rematch op de titel zal krijgen. Echter is voormalig teamgenoot Cody Garbrandt flink gestegen in de ranking, en gaan er geruchten van een UFC bantamweight titel gevecht tussen Cruz en Garbrandt op UFC 207. Dillshaw liet onlangs nogmaals weten dat zijn weddenschap nog steeds klaarstaat.”Nog steeds geen reactie op mijn weddenschap. Bewijst alleen maar mijn punt dat hij een bange kleine b*tch is die probeert mij te ontwijken. Je kunt niet verwachten dat dit weggaat als je het negeert. Dus ren kleine b*tch, ren. Wie wil er wedden dat hij met pensioen gaat voordat hij weer met mij vecht.”

Het ziet er dus naar uit dat Dillashaw nog even geduld moet hebben voordat hij weer een kans krijgt om de belt om zijn middel te binden nadat Cruz waarschijnlijk eerst een date heeft met Garbrandt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Al Iaquinta

Conflict tussen Al Iaquinta en de UFC gaat door

De UFC en Al Iaquinta zijn nog niet klaar om de strijdbijl te begraven. ...

Erick Silva keert terug naar de basis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Erick ‘The Tiger’ Silva zal ...

(Video) Bas Rutten || UFC Rotterdam: Overeem vs Arlovski Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bas “ El Guapo” Rutten ...

UFC 212 Free Fight: Rose Namajunas vs. Karolina Kowalkiewicz

Karolina Kowalkiewicz hoopt de nummer #1 positie van Cláudia Gadelha over te nemen in ...