Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Twee nieuwe partijen toegevoegd aan de main card van Bellator 165: Chandler vs. Henderson 19 november in de SAP Center in San Jose, Californië. Een lightweight partij tussen Adam Piccolotti en Brandon Girtz is toegevoegd evenals een light-heavyweight partij tussen Linton Vasell en Francis Carmont.


De twee partijen zullen voorafgaan aan het co-main event tussen ongeslagen Engelse superster Michael ‘Venom’ Page (11-0) en Fernando Gonzalez (25-13). Het main event van de avond zal gaan tussen kampioen Michael Chandler (15-3) en uitdager Benson Henderson (24-6) voor de lightweight titel.

Adam Piccolotti vs. Brandon Girtz:

De ongeslagen Piccolotti (8-0) heeft acht winstpartijen op zijn naam staan waarvan er vier in de Bellator kooi. Piccolotti heeft een goede ‘groundgame’ en heeft zijn laatste drie partijen gewonnen op submission ook heeft hij vooralsnog maar twee keer tot een beslissing gevochten. Als hij zijn ongeslagen record wil behouden zal hij toch goed voorbereid moeten zijn voor de ervaren Girtz die zelf ook bekend staat om zijn ‘groundgame.’

Brandon Girtz (14-4) heeft momenteel drie achtereenvolgende winstpartijen over Benny Madrid, Melvin Guillard en Derek Campos en staat 6-2 in de organisatie. De sterke grappler heeft acht submission overwinningen op zijn naam staan en zal terugkeren na een spectaculaire 1st ronde KO ( 37 seconden) over Derek Campos in november 2015.

Linton Vassell vs. Francis Carmont: 

De 33 jarige Britse ‘striker’ Linton Vassell (16-5) zal voor de achtste keer de Bellator kooi betreden en doet dat komend van een decision overwinning op oud kampioen Emanuel Newton. ‘The Swarm’ heeft van zijn 16 overwinningen 13 van zijn tegenstanders vroegtijdig weten te stoppen en hoewel hij bekend staat om zijn staande werk heeft hij toch meer submission winstpartijen dan (T)KO’s op zijn record.

De 34 jarige Francis Carmont (25-11) heeft sinds zijn stap naar Bellator een record van 3-1 weten te behalen en is zelf ook niet vies van vroegtijdige finishes aangezien er van zijn 25 overwinningen maar 8 naar een beslissing zijn gegaan. Carmont komt van een overwinning op Lukasz Klinger af door middel van submission tijdens Bellator’s eerste uitstap naar London.

Bekijk de voorlopige line-up voor Bellator 165 hieronder:

Main card:

 • Michael Chandler (15-3) vs. Benson Henderson (24-6)
 • Michael “Venom” Page (11-0) vs. Fernando Gonzalez (25-13)
 • Linton Vassell (16-5) vs. Francis Carmont (25-11)
 • Adam Piccolotti (8-0) vs. Brandon Girtz (14-4)

Preliminary Card:

 • Diego Herzog (3-2) vs. Nick Pica (5-0)
 • James Terry (17-9) vs. Justin Baesman (19-10-1)
 • Jose Perez (2-1) vs. J.T. Donaldson (2-1)
 • J.J. Okanovich (2-1) vs. Luis Vargas (Debut)
 • Hugo Lujan (0-1) vs. Cesar Gonzalez (Debut)
 • Dominic Sumer (Debut) vs. Justin Roswell (1-0)
 • Danasabe Mohammed (5-0) vs. Dwight Grant (6-1)
 • Sarah D’Alelio (10-6) vs. Jaimelene Nievera (4-1)
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

De eerste aflevering van MVP 24/7: Michael “Venom” Page

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier de eerste aflevering ...

(Video) Bellator 147: Thomson vs. Villaseca Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vrijdagnacht was het weer tijd ...

Bellator's eerste Event in Europa heeft zijn volledige MMA Line-Up!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA gaat dit jaar ...

Nog meer blessures bij Bellator 160: Henderson vs. Freire!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het professionele en Bellator MMA ...