Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De ongeslagen Engelsman Liam McGreary zal zijn Bellator Light-Heavyweight titel verdedigen tegen Phil Davis in het Mohegan Sun Arena, Connecticut, Amerika. Ook onze Nederlandse Marloes Coenen zal de ring in stappen op Bellator 163, maar alsof dat nog niet genoeg was heeft Bellator nog 2 gevechten toegevoegd aan de kaart. Top worstelaars Ed Ruth en Tyrell Fortune zullen hun debuut maken in MMA en Bellator.

De 25-jarige Ed Ruth tekende vorig jaar mei zijn contract voor Bellator, maar gaf aan niet gelijk de ring in te stappen omdat hij de Olympische Spelen wilde halen. Helaas voor Ruth die als nummer 1 gerankt stond kwalificeerde hij zich wonderbaarlijk niet voor Rio. Hierdoor kon hij zich volledig gaan richten op zijn MMA-carrière. Hij zal gaan trainen bij Jackson-Wink MMA waar hij eerder werd binnen gehaald door Jon Jones. Ruth moest de voormalige UFC Light-Heavyweight kampioen klaarstomen voor zijn partij met Daniel Cormier. De 4x All-American worstelaar zal gaan vechten in de Middleweight divisie, en zal het opnemen tegen Mark Mangiardi die ook voor zijn debuut staat.

”Ik weet het al een tijdje dat ik ga overstappen naar MMA. Het wordt tijd dat ik wat MMA goud om mijn middel krijg. Ik heb met alle grote organisaties gesproken, en aan het einde van de dag geloofde ik echt wat Scott Coker aan het doen is met Bellator. Zij halen de grootste talenten binnen, hebben leuke gevechten te bieden en hier mag ik mijn eigen sponsors regelen. Iedereen die Bellator voor mij zet zal klaar moeten zijn voor een wereld vol pijn.”


                                
                                                                               Ed Ruth

Net als Ruth wordt de 26-jarige Tyrell Fortune ook gezien als één van de beste worstelaars van dit moment. Fortune had zijn MMA-carrière ook even in de koelkast geparkeerd om deelnamen voor de Olympische Spelen af te dwingen. Helaas wist Fortune ook niet zijn potentie waar te maken tijdens de kwalificatie rondes. Hierdoor kan de nieuwbakken Bellator Heavyweight gelijk de gym in stappen om zijn nieuwe carrière in te luiden. Fortune heeft zich aangesloten bij de Blackzilians, en zal het op Bellator 163 opnemen tegen mede-debutant Cody Miskell.

”Ik heb de nodige stappen moeten zetten om te zorgen dat ik voor mezelf kan zorgen als het worstelen ophoudt, en er is geen betere plek omdat te doen dan bij Scott Coker en Bellator. Ik kan niet wachten om de Heavyweight divisie te laten zien wat ik kan in de kooi, en Bellator naar de top van Mixed Martial Arts te brengen.”


                             
                                                                         Tyrell Fortune
Volledige line-up Bellator 163
Prelims Bellator 163:

–  Ed Ruth  vs. Mark Mangiardi
–  Tyrell Forune  vs. Cody Miskell
–  Neiman Gracie vs. Rudy Bears
–  Josh Diekmann  vs. Tyler King
–  Blair Tugman vs. Walter Smith-Cotito
–  Michael Zichelle  vs. Tim Caron
–  Ilya Kotau  vs. Carlos Corriea
–  Sarah Payant  vs. Hannah Regina
–  Keenan Raymond vs. Kastroit Xhema

–  Thomas English vs. Christopher Foster
–  James Boran  vs. Vinicius De Jesus 

Main-event Bellator 163:

–  Marloes Coenen vs. Talita Nogueira
–  Sergei Kharitonov vs. Javy Ayala
–  Paul Daley vs. Derek Anderson
–  Saad Awad vs. Brennan Ward
–  Liam McGeary vs. Phil Davis
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 168 Sakara vs Beltran Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eigenlijk zou onze eigen Melvin ...

Volg Melvin Manhoef tijdens de fightweek van Bellator 176

Zie hoe Melvin Manhoef zichzelf voorbereidt tijdens de fightweek van Bellator 176: Carvalho vs ...

Bellator 166 Dantas vs Warren 2 Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eduardo Dantas heeft zijn titel ...