Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Aanstaande zaterdagnacht zal Michael Bisping zijn Middleweight titel verdedigen tegen Dan Henderson tijdens UFC 204 in de Manchester Arena in Manchester. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders!

Main event

Tijdens het Main event van UFC 204 zal Michael Bisping (30-7-0 ) voor het eerst zijn titel verdedigen. Bisping heeft vier van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en hoopt zijn win-streak van vier te verlengen met een overwinning op Dan Henderson. Bij hun vorige ontmoeting sloeg Dan Henderson de huidige Middleweight kampioen KO in de 2e ronde tijdens UFC 100 op 11 juli 2009.
Bisping zal aanstaande zaterdag graag wraak willen nemen.

Dan Henderson (32-14-0) heeft drie van zijn laatste zes wedstrijden gewonnen en staat op dit moment op de 13e plaats in de Middelweight divisie. Velen vinden het oneerlijk dat “Hendo” een titelgevecht krijgt gezien zijn positie in de divisie, dit omdat er veel contenders klaar staan. Maar de UFC ziet een mooie verhaallijn in dit gevecht, vooral omdat dit waarschijnlijk de laatste MMA-partij zal zijn van Henderson.

Co-Main event

Het Co-Main event zal verzorgt worden door Vitor Belfort en Gegard Mousasi .
Vitor Belfort (25-12-0) heeft vier van zijn laatste zes wedstrijden gewonnen en staat op dit moment op de 5e plaats in het Middleweight klassement.  Zijn laatste wedstrijd verloor hij van Ronaldo “Jacare” Souza door middel van een TKO in de 1e ronde (4:38) tijdens UFC 198 in Curitiba, Brazilië.

Gegard Mousasi (39-6-2) heeft vijf van zijn laatste zes wedstrijden gewonnen en staat op dit moment op de 9e plek in de Middleweight divisie. Zijn laatste wedstrijd won hij van Thiago Santos door middel van een KO tijdens UFC 200 in Las Vegas, Nevada. Mousasi heeft ons eerder aangegeven dat hij de favoriet zal zijn tijdens deze wedstrijd. Tevens is dit een wedstrijd waar Mousasi al heel lang op heeft zitten wachten en zal hij bij een overwinning zich kunnen richten op de titel.

Stefan Struve vs. Daniel Omielańczuk


Naast Gegard Mousasi zal ook landgenoot Stefan Struve weer actief zijn in de octagon, dit keer tegen Daniel Omielańczuk.

Stefan Struve (31-8-0) heeft drie van zijn laatste zes wedstrijden gewonnen en staat op dit moment op de 12e plek in de Heavyweight divisie. Zijn laatste wedstrijd won hij van Antonio “Bigfoot” Silva door middel van een KO in de 1e ronde (0:13) tijdens UFC Rotterdam. Tijdens UFC 204 zou Struve het oorspronkelijk opnemen tegen Ruslan Magomedov, maar vanwege een besmettelijke huidziekte moet Magomedov afzeggen en werd hij vervangen door Omielańczuk.

Daniel Omielańczuk (19-5-1, 1NC) heeft drie van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en staat op de 14e plek in de Heavyweight divisie. Zijn laatste wedstrijd won hij van Oleksiy Oliynyk tijdens UFC Sioux Falls door middel van een mayority decision.

De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:


Early Prelims (0:30 u op UFC Fight Pass)
– Łukasz Sajewski vs. Marc Diakiese
– Leonardo Santos vs. Adriano Martins
– Danny Roberts vs. Mike Perry

Prelims (2:00 u op UFC Fight Pass)
– Leon Edwards vs. Albert Tumenov
– Damian Stasiak vs. Davey Grant
– Ian Entwistle vs. Rob Font
– Iuri Alcântara vs. Brad Pickett

Main Card (4:00 u op FOX Sports 2)
– Mirsad Bektic vs. Russel Doane
– Stefan Struve vs. Daniel Omielańczuk
– Ovince Saint Preux vs. Jimi Manuwa
– Vitor Belfort vs. Gegard Mousasi
– Michael Bisping vs. Dan Henderson

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who`s Next ?!? UFC Fight Night: Magny vs. Gastelum

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night 78: Magny ...

John Dodson: “Ik ben de Agent van Chaos.”

Sinds zijn debuut in de UFC heeft John Dodson niet vaker dan twee gevechten ...

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe editie van UFC 218 Embedded met Max Holloway, José Aldo, Alistair Overeem ...

conor

Conor McGregor en de UFC hebben een deal over bokswedstrijd met Floyd Mayweather

Conor McGregor en de UFC hebben een deal over een bokswedstrijd met Floyd Mayweather. ...