Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze aflevering van Inside The Octagon analyseren John Gooden en voormalig UFC-atleet Dan Hardy het main-event van UFC 204 in de Manchester Arena in Manchester, Engeland. Zoals altijd zal Hardy aangeven waar de sterke en zwakke punten liggen van beide atleten, en waar de mogelijkheden liggen.

Dat Michael Bisping en Dan Henderson een geschiedenis hebben samen is geen geheim. De twee waren concurrerende coaches op het populaire reality programma van de UFC; The Ultimate Fighter. Gaande weg het seizoen begonnen de twee UFC-veteranen steeds meer irritaties te krijgen naar elkaar. Wat uiteindelijk zijn kookpunt kon bereiken op UFC 100. Het gevecht werd beslist door de inmiddels iconische knock out van Dan Henderson. Sindsdien heeft Bisping Henderson constant verweten dat hij alleen won doordat hij TRT gebruikte. Aankomende zaterdag kan ‘The Count’ eindelijk zijn revanche nemen op de 46-jarige Amerikaan.

”Wat een gevecht, en wat een mooie re-match. Een geweldig verhaal dat vooraf gaat aan de twee. Een mooie eerste titel verdediging voor Michael. Hier kan hij de titel terugnemen naar Manchester en tegelijkertijd een legende als Dan Henderson meenemen. Pfoeh Love it.”, aldus Hardy

De volledige line-up van UFC 204

UFC Fight Pass Early Prelims
– Misad Bektic vs Jeremy Kennedy
– Lukasz Sajewski vs Marc Diakiese
– Leandro Santos vs Adriano Martins
– Danny Roberts vs Mike Perry

UFC Fight Pass Prelims
– Leon Edwards vs Albert Tumenov #14
– Davey Grant vs Damian Stasiak
– Ian Entwistle vs Rob Font
– Brad Pickett vs Iuri Alcantara

UFC PPV Maincard
– Stefan Struve #12 vs Daniel Omielanczuk #14
– Ovince Saint-Preux #5 vs Jimi Manuwa #8
– Vitor Belfort #5 vs Gegard Mousasi #9
– Michael Bisping (C) vs Dan Henderson #13

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Kamaru Usman: “Ik heb geen interesse in een Fight of the Night.”

Kamaru Usman zag naar eigen zeggen een main event plek veranderen in een main ...

Chris Weidman is geblesseerd, wie zal hem vervangen tijdens UFC 199?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chris Weidman zou tijdens UFC ...