Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zoals in elk bedrijf moet je presteren om in aanmerking te blijven komen. Zodra je bezig bent aan een negatieve reeks, is de kans groot dat de organisatie je laat gaan. De ene vechter heeft net wat meer krediet dan de andere, maar uiteindelijk kan iedereen gecut worden door de UFC. Zo ook voormalig titelkandidaat Antonio Silva.


Silva wist van zijn elf partijen in de UFC slechts drie winnend af te sluiten. Zijn belangrijkste overwinning was tegen onze Alistair Overeem. ‘The Reem’ had flink wat momentum, en zou een titelgevecht krijgen als hij won van de Braziliaan. Overeem vocht veel te arrogant wat afgestraft werd door Silva. Hierdoor mocht Silva kampioen Cain Velasquez uitdagen voor de titel, maar wist dit niet te winnen.

‘BigFoot’s’ meest memorabele gevecht was tegen Mark Hunt waarin de twee zwaargewichten vijf rondes lang elkaar het leven zuur maakte. Het gevecht eindigde in een gelijkspel, maar werd later omgezet naar no-contest doordat Silva positief getest werd op een verhoogde testosteron waarde.

Silva verloor zeven van zijn laatste acht partijen, en verloor ze allemaal op knock out. Er zijn geruchten dat Silva richting Rizin FF gaat.

Volledige lijst van vrijgelaten UFC-atleten.

–  Antonio Silva
–  Shane Campbell
–  Kevin Casey
–  Cody East
–  Glaico Franco
–  Leonardo Augusto ‘Leleco’ Guimaraes
–  Cory Hendricks
–  Caio Magalhaes
–  Enrique Marin
–  Tamdan McCrory
–  Kenny Robertson
–  Sean Spencer
–  Alberto Uda
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Cowboy vs. Oliveira

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is nagenoeg 5 jaar ...

Fight Announcements Recap Week 1 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...