Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gisteravond vertelde Georges Saint-Pierre in The MMA Hour tegen Ariel Helwani dat hij niet meer onder contract staat bij de UFC. Volgens de Canadees heeft de UFC hem niet een gevecht aangeboden voor de deadline, en daarom is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil. Kort na zijn interview reageerde de UFC dat de voormalige UFC-kampioen nog wel onder contract staat.

‘Rush’ vertelde dat zijn advocaat James Quinn het contract heeft beëindigt nadat de UFC niet met een nieuw gevecht kwam voor de deadline. St-Pierre staat nog onder een contract dat terug dateert naar 2011 met Zuffa. Hij was met Lorenzo Fertitta aan het onderhandelen voor een nieuw contract, maar door de overname van WMG-IMG van de UFC werd dit aanbod teruggenomen.

Nadat WMG-IMG het aanbod terug trok nam GSP, James Quinn aan om over zijn oude contract te kijken. Quinn gaf de UFC een deadline om St-Pierre een gevecht aan te bieden of hij zal uit zijn contract kunnen lopen. De UFC bood de Canadees Robbie ‘Ruthless’ Lawler aan om te vechten, maar ‘Ruthless’ heeft eerder aangekondigd een rust periode in te lassen om goed te herstellen. Hier wil GSP niet op wachten, en de UFC kwam niet met een nieuw voorstel. Hierna gaf Quinn aan dat de UFC haar afspraak niet is nagekomen, en dat St-Pierre vrij is om met andere MMA-organisaties te praten. De UFC bracht een korte statement naar buiten.

”Georges Saint-Pierre blijft onder zijn originele contract met Zuffa staan. Zuffa zal dit contract blijven honoreren, en we gaan ervan uit dat GSP dat ook gaat doen.”


De UFC blijft het bestaande contract hanteren, en is zelfs bereidt het aan te vechten in de rechtbank.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Anderson Silva Nick Diaz

Anderson Silva wil rematch tegen Nick Diaz

Anderson Silva wil nog een keer tegen Nick Diaz vechten. Krijgt hij zijn zin?

Mighty Mouse

Business as usual: ‘Mighty Mouse’ evenaart record van Anderson Silva

En dat is tien. Demetrious Johnson verdedigde vannacht met succes zijn titel, en deed ...

Malki Kawa

Malki Kawa: “Jon heeft geen reden om vals te spelen.”

Malki Kawa geeft op The MMA Hour nog meer details omtrent de dopingzaak van ...

Jose Aldo heroverweegt zijn beslissing over pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalig UFC featherweight kampioen ...