Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gisteravond vertelde Georges Saint-Pierre in The MMA Hour tegen Ariel Helwani dat hij niet meer onder contract staat bij de UFC. Volgens de Canadees heeft de UFC hem niet een gevecht aangeboden voor de deadline, en daarom is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil. Kort na zijn interview reageerde de UFC dat de voormalige UFC-kampioen nog wel onder contract staat.

‘Rush’ vertelde dat zijn advocaat James Quinn het contract heeft beëindigt nadat de UFC niet met een nieuw gevecht kwam voor de deadline. St-Pierre staat nog onder een contract dat terug dateert naar 2011 met Zuffa. Hij was met Lorenzo Fertitta aan het onderhandelen voor een nieuw contract, maar door de overname van WMG-IMG van de UFC werd dit aanbod teruggenomen.

Nadat WMG-IMG het aanbod terug trok nam GSP, James Quinn aan om over zijn oude contract te kijken. Quinn gaf de UFC een deadline om St-Pierre een gevecht aan te bieden of hij zal uit zijn contract kunnen lopen. De UFC bood de Canadees Robbie ‘Ruthless’ Lawler aan om te vechten, maar ‘Ruthless’ heeft eerder aangekondigd een rust periode in te lassen om goed te herstellen. Hier wil GSP niet op wachten, en de UFC kwam niet met een nieuw voorstel. Hierna gaf Quinn aan dat de UFC haar afspraak niet is nagekomen, en dat St-Pierre vrij is om met andere MMA-organisaties te praten. De UFC bracht een korte statement naar buiten.

”Georges Saint-Pierre blijft onder zijn originele contract met Zuffa staan. Zuffa zal dit contract blijven honoreren, en we gaan ervan uit dat GSP dat ook gaat doen.”


De UFC blijft het bestaande contract hanteren, en is zelfs bereidt het aan te vechten in de rechtbank.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)