Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze aflevering van UFC Countdown neem je een kijkje in het leven van Jimi Manuwa en Ovince Saint-Preux terwijl hun zich voorbereiden op hun partij aankomende zaterdag tijdens UFC 204 in Manchester, Engeland.

Beide atleten gaan al even mee in de divisie maar zullen wel wat moeten laten zien willen ze een stap dichterbij de titel willen komen. Hoewel ze beide positieve records hebben binnen de UFC komen ze net te kort in belangrijke partijen. OSP #5 komt van een interim-titel partij af die hij verloor van Jon Jones. Hij brak daarbij zijn arm vroeg in het gevecht maar wist toch de volle 25 minuten uit te vechten. Thuisfavoriet Jimi Manuwa #8 komt van een verliespartij af aan de hand van KO-artiest, Anthony ‘Rumble’ Johnson. Deze partij beloofd een spektakel te gaan worden en het zal ons niks verbazen als hier geen jury aan te pas hoeft te komen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Geschorste Kelvin Gastelum neemt het op tegen Tim Kennedy op UFC 206

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tim Kennedy is voor de ...

Anthony Johnson

De MMA-wereld is beter af zonder Anthony Johnson

Waarom is de MMA-wereld beter af zonder Anthony Johnson? Laat Thomas Bast je dat ...

EPIC Hangout #020: EPIC MMA gaat uitbreiden!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Heb je de EPIC Hangout ...

Dana White is resoluut over Donald Cerrone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dana White had niets te ...