Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze aflevering van UFC Countdown neem je een kijkje in het leven van Jimi Manuwa en Ovince Saint-Preux terwijl hun zich voorbereiden op hun partij aankomende zaterdag tijdens UFC 204 in Manchester, Engeland.

Beide atleten gaan al even mee in de divisie maar zullen wel wat moeten laten zien willen ze een stap dichterbij de titel willen komen. Hoewel ze beide positieve records hebben binnen de UFC komen ze net te kort in belangrijke partijen. OSP #5 komt van een interim-titel partij af die hij verloor van Jon Jones. Hij brak daarbij zijn arm vroeg in het gevecht maar wist toch de volle 25 minuten uit te vechten. Thuisfavoriet Jimi Manuwa #8 komt van een verliespartij af aan de hand van KO-artiest, Anthony ‘Rumble’ Johnson. Deze partij beloofd een spektakel te gaan worden en het zal ons niks verbazen als hier geen jury aan te pas hoeft te komen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Chris Weidman vs Gegard Mousasi officieel voor UFC 210

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard Mousasi krijgt het gevecht ...

Who`s Next ?!? UFC Fight Night 81: Cruz vs Dillashaw

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night: 81, Cruz ...

Who`s Next ?!? UFC 195: Lawler vs. Condit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. ‘s-Hertogenbosch – In deze rubriek ...

UFC laat 13 vechters gaan waaronder Antonio ‘Bigfoot’ Silva

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zoals in elk bedrijf moet ...