Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze aflevering van Inside The Octagon analyseren John Gooden en voormalig UFC-atleet Dan Hardy het co main-event van UFC 204 in de Manchester Arena in Manchester, Engeland. Zoals altijd zal Hardy aangeven waar de sterke en zwakke punten liggen van beide atleten, en waar de mogelijkheden liggen.

Vitor ‘The Phenom’ Belfort probeert zich voor de zesde keer te vechten naar een titelgevecht. De Braziliaan wist Randy Couture te onttronen als UFC Light-Heavyweight, maar verloor de belt zeven maanden later aan dezelfde Couture. Daarnaast vocht Belfort tegen Anderson Silva, Jon Jones en Chris Weidman voor de titel, maar wist de octagon niet als kampioen te verlaten. Na een TKO verlies tegen Ronaldo Souza wil de Braziliaan zijn weg naar de titel opnieuw inzetten. Ditmaal staat voormalig Strikefore, Cage Warriors en Dream kampioen Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi in de weg. De Nederlander is bezig aan een succesvol jaar met twee overwinningen over Thales Leites en Thiago Santos. Mousasi wist tijdens UFC 200 ook een Performance of the Night bonus te bemachtigen. ‘The Dreamcatcher’ hoopte op een grote naam om meer momentum te creëren rond zijn naam, en is dan ook tevreden met zijn aankomende partij tegen Belfort. Na aankomend weekend zullen de ogen vooral gericht zijn op Luke Rockhold vs Ronaldo Souza en Chris Weidman vs Yoel Romero, maar beide heren willen in Manchester laten zien dat ook zij de titel op het oog hebben.

”Het is geweldig. We zien Vitor al zolang campagne maken in de UFC, maar Gegard Mousasi heeft in elke waardige organisatie gevochten die er was. Hij is altijd één van mijn favorieten geweest. Voor mij is dit gevecht echt mijn favoriet. Hier kijk ik echt naar uit.”
, aldus Dan Hardy
UFC 204: Inside The Octagon – Vitor Belfort vs Gegard Mousasi


(vanaf 20.00 gaat het verder met de match-up Ovince Saint-Preux vs Jimi Manuwa)


De volledige line-up, uitzendtijden en zenders:

Early Prelims (0:30 u op UFC Fight Pass) 
– Łukasz Sajewski vs. Marc Diakiese
– Leonardo Santos vs. Adriano Martins
– Danny Roberts vs. Mike Perry


Prelims (2:00 u op UFC Fight Pass) 
– Leon Edwards vs. Albert Tumenov
– Damian Stasiak vs. Davey Grant
– Ian Entwistle vs. Rob Font
– Iuri Alcântara vs. Brad Pickett

Main Card (4:00 u op FOX Sports 2)
– Mirsad Bektic vs. Russel Doane
– Stefan Struve vs. Daniel Omielańczuk
– Ovince Saint Preux vs. Jimi Manuwa
– Vitor Belfort vs. Gegard Mousasi
– Michael Bisping vs. Dan Henderson

De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw – aflevering 7

Team Dillashaw's Joe Stevenson zal het vanavond opnemen tegen Team Garbrandt's Justin Edwards. Bekijk ...

Valentina Shevchenko: “Ik zal proberen haar zo snel mogelijk te finishen.”

Valentina Shevchenko hoopt zich te revancheren tegen Amanda Nunes op UFC 213. Vorig jaar ...

Henderson mist alleen gevecht met Jon Jones op zijn cv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dan ‘Hendo’ Henderson heeft veel ...

UFC 199 Rockhold vs. Bisping Recap : Stuk voor stuk fantastische gevechten in Inglewood.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT- Gisteren nacht was in Californië het vijftiende ...