Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gisteren was het tijd voor de zogeheten UFC media-scrums, een kans voor de media om wat vragen te stellen aan de atleten die deelnemen aan UFC 204: Bisping vs. Henderson 2. We hebben een aantal atleten kunnen spreken over onder andere hun voorbereidingen in aanloop naar het evenement zaterdagnacht.De ongeslagen Marc Diakiese zal zijn debuut gaan maken tegenover Lukasz Sajewski die de partij aannam op ‘short-notice.’ De voormalige BAMMA kampioen, Diakiese zou in eerste instantie tegenover Reza Madadi staan maar die moest zich helaas terug trekken. Om zijn tegenstander maakt hij zich niet zo druk en zegt dat het een “shittier version of Reza” is.

Bekijk hieronder het volledige interview: 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Thiago Alves respecteert Al Iaquinta maar vindt keuze stom

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. New Yorker Al Iaquinta koos ...

Fight Announcements Recap Week 52.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ook deze week waren er ...

(Video) Preview Bellator 148:

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het dan ...