Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Vandaag was het tijd voor de zogeheten UFC media-scrums, een kans voor de media om wat vragen te stellen aan de atleten die deelnemen aan UFC 204: Bisping vs. Henderson 2. We hebben een aantal atleten kunnen spreken over onder andere hun voorbereidingen in aanloop naar het evenement zaterdagnacht.


Gegard staand bekend om zijn nuchtere en respectvolle houding en is het niet helemaal eens met de hedendaagse gang van zaken. Hij zal het zaterdagnacht gaan opnemen tegen Vitor Belfort in een Middleweight partij. Belfort heeft in zijn voorbereiding getraind met de Nederlander Tyrone Spong en hoewel Mousasi zegt dat je er natuurlijk beter van wordt om door Spong getraind te worden zal het uiteindelijk toch niet genoeg zijn.

Bekijk hier het volledige interview:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC Portland Free Fight: John Dodson vs Manvel Gamburyan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. John Dodson zal het aanstaande ...

Pederneiras: ''Jose Aldo heeft geen andere keus dan te vechten.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC interim featherweight kampioen Jose ‘Junior’  Aldo ...

Fight Announcements Recap Week 39.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.         Je ...

BREAKING: Mayweather vs. McGregor deal is klaar!

Kevin Iole meldt dat Mayweather en McGregor er uit zijn en 26 augustus in ...