Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Gisteren was het tijd voor de zogeheten UFC media-scrums, een kans voor de media om wat vragen te stellen aan de atleten die deelnemen aan UFC 204: Bisping vs. Henderson 2. We hebben een aantal atleten kunnen spreken over onder andere hun voorbereidingen in aanloop naar het evenement zaterdagnacht.Mirsad Bektic zal het zaterdag gaan opnemen tegen Russel Doane in een Featherweight partij. Bektic heeft een duidelijk pad voor ogen en heeft zelfs op zijn Istagram account staan ‘UFC Champ To Be.’ Hoewel er twee tegenstanders zijn uitgevallen en hij nu dus een derde tegenstander heeft is het in zijn voorbereiding allemaal op de juiste plek gevallen. Het is volgens eigen zeggen ‘meant to be’ dat hij nu tegenover Doane zal staan en kan niet wachten om zijn skills te laten zien in deze partij.

Bekijk hieronder het volledige interview:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EPIC Hangout #049: UFC Rotterdam: Overeem vs. Arlovski

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe aflevering van UFC 216 Embedded met Tony Ferguson, Kevin Lee, Demetrious Johnson, ...

Tony Ferguson

Tony Ferguson is getergd en op zoek naar een tegenstander

Tony Ferguson wil snel weer de kooi in. 'El Cucuy' wil het liefst op ...