Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC 204 Embedded is een vlog die iedereen de kans geeft om een exclusieve blik achter te schermen te nemen in de aanloop naar UFC 204, waar de twee oude rivalen Michael Bisping en Dan Henderson strijden voor de UFC Middleweight titel. Het evenement vindt plaats op zaterdag 8 oktober in het Manchester Arena in Manchester, Engeland.In deze aflevering van UFC Embedded zien we Dan Henderson en Michael Bisping bij de open work outs. ‘The Count’ heeft zoals altijd zijn woordje klaar en aarzelt niet om naast Henderson ook iets te zeggen over Belfort en Mousasi. ‘The Dreamcatcher’ loopt door de supermarkt om te kijken wat hij gaat eten na zijn gevecht, en gaat daarna trainen waar ook Stefan Struve aanwezig is. Verder scheert Henderson zijn haar om er jonger uit te zien. De Braziliaan Vitor Belfort is aan het facetime’met zijn dochter en we zien alle atleten bij de media day.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Alistair Overeem vs. Mark Hunt 2 in de maak voor UFC 209

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Mark Hunt heeft via zijn ...

UFC 209 Free Fight: Nurmagomedov vs. Johnson

Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson zullen op UFC 209 uitmaken wie de UFC interim ...

UFC 215 Nunes vs. Shevchenko II Recap

Amanda Nunes en Valentina Shevchenko namen het tegen elkaar op in het main event ...