Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


UFC 204 Embedded is een vlog die iedereen de kans geeft om een exclusieve blik achter te schermen te nemen in de aanloop naar UFC 204, waar de twee oude rivalen Michael Bisping en Dan Henderson strijden voor de UFC Middleweight titel. Het evenement vindt plaats op zaterdag 8 oktober in het Machester Arena in Manchester, Engeland.


Tijdens aflevering 2 van UFC 204 Embedded, brengt middleweight titel uitdager Dan Henderson tijd door met een fan in Californië voordat hij naar Manchester reist. Nederlands middleweight Gegard Mousasi pronkt met één van zijn vastgoedprojecten, Mousasi´s tegenstander Vitor Belfort krijgt een pre-workout massage, en de evenement headliners raken gewend aan het Verenigd Koninkrijk. UFC 204 Embedded is een all-access, behind-the-scenes video blog in de aanloop naar UFC 204 in Manchester, Engeland.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Miesha Tate verwacht rol bij Fox nu ze met pensioen is

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalige UFC bantamweight kampioen ...

Who`s Next ?!? UFC on Fox 17: Dos Anjos vs. Cerrone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC on Fox 17: Dos ...

Fight Announcements Recap Week 21 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...

UFC 221 Romero vs. Rockhold Recap

Afgelopen nacht verzorgden Yoel Romero en Luke Rockhold het main event van UFC 221 ...