Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wanderlei Silva is een fan van Jose Aldo. ‘The Axe Murderer’ zou teleurgesteld zijn als Aldo met pensioen ging zonder nog een keer tegen McGregor te vechten. Silva vertelt tegen Combate dat Conor bang is voor Aldo, en dat hij door moet gaan voor de fans.

”McGregor is bang voor Aldo, maar dat is begrijpelijk. Ik zou ook bang zijn voor hem. Aldo is zonder twijfel de beste vechter in die divisie, en met zo iemand moet je niet ruzie zoeken. Als je met zo’n vechter ruzie zoekt, gaat het niet meer alleen om het geld. Mijn vader leerde mij altijd dat je geen ruzie moet zoeken met een man. Dus zoek geen ruzie met Aldo. Als je zijn fans en zijn show wil hebben dan moet je respect hebben voor hem, en geen loze beloftes maken.

Maar als ik Aldo één advies moest geven dan zou ik zeggen kalmeer jezelf en denk aan je fans. Hij is nog jong, en kan nog minstens 10 á 12 gevechten aan. Hij kan zijn fans zoals ik niet teleurstellen. Zonder McGregor kan hij alsnog veel goede partijen vechten. Daarnaast kan hij nog veel betekenen en vreugde brengen naar ons land.”

Op UFC 200 werd Aldo de UFC-interim Featherweight kampioen door Frankie Edgar te verslaan via een unanimous decision. Dana White had naast de interim titel ook een gevecht met Conor McGregor beloofd om uit te vechten wie de echte Featherweight kampioen is. Echter, kreeg ‘The Notorious’ zijn zin door een super fight aan te gaan met Eddie Alvarez. Hierdoor gaf Aldo aan te willen stoppen met MMA, en zich te richten op een andere sport. Inmiddels heeft Aldo aangegeven dat ALS hij door gaat met vechten het alleen voor het geld is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Yoel Romero

Yoel Romero: “GSP blijft niet op het middengewicht.”

Yoel Romero zag zaterdag de middengewicht titel een nieuwe eigenaar krijgen. Echter is hij ...

John Kavanagh: Als Conor verliest tijdens UFC 202 dan zijn er geen excuses!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor McGregor zal tijdens UFC ...

UFC Rotterdam- Siyar Bahadurzada: ‘Stijlen maken de beste gevechten, niet de namen’

Siyar Bahadurzada spreekt over zijn wedstrijd tegen de ongeslagen Rob Wilkinson en wat je ...

UFC 207: Nunes vs. Rousey: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Morgennacht zien wij hoe Amanda ...