Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Jose ‘Junior’ Aldo mag zich sinds afgelopen weekend weer de UFC featherweight kampioen noemen. De Braziliaan was de interim-kampioen nadat hij Frankie Edgar versloeg op UFC 200. Na het uitvallen van Daniel Cormier voor UFC 206 moest de organisatie wat schuiven om de kaart aantrekkelijk te houden. Conor McGregor werd gestript van zijn titel, Jose Aldo mag zich weer kampioen noemen en Max Holloway en Anthony Pettis strijden voor de interim-titel.

Tijdens een interview met Braziliaans tv programma Planeta SporTV geeft Aldo aan dat hij nog een appeltje te schillen heeft met de UFC lightweight kampioen. ‘Junior’ wil eerst zijn titel verdedigen tegen Holloway of Pettis en focust zich daarna op een rematch met McGregor.

”Ik was altijd al de kampioen en dat zal ik ook blijven zolang ik actief ben in de featherweight divisie. Wat er ook gebeurd, ik zal altijd de echte kampioen blijven. Daar twijfel ik niet aan. Toen ik verloor, wist ik dat ik mijn titel terug zou krijgen. Het was slechts een kwestie van tijd. Dit is niet de manier hoe ik het wilde, maar ik ben blij dat ik weer de kampioen ben.”

Aldo is niet verrast dat McGregor zijn FW-titel heeft laten gaan. Ook noemde de Braziliaan in een interview met de Braziliaanse UFC-delegatie McGregor een p*ssy omdat hij nooit zijn titel verdedigt heeft.

”Ik wist dat hij mijn belt zou laten gaan voor de lightweight belt. Het zal een zwaar gevecht worden op lightweight met Khabib, en ook met mij op featherweight. Dus hij gaf liever mijn belt op, en daar heb ik geen probleem mee. Ik wist dat het ging gebeuren. Ik ben nooit gestopt met kampioen zijn. Ik verloor dat gevecht door een ongelukje. Ik wist dat ik een rematch kon winnen, en weer de FW kampioen zijn. Het is niet mijn schuld dat hij zo’n p*ssy is en nooit een kampioen was. Ik zie mezelf niet verliezen in deze divisie of welke divisie dan ook.”

Aldo hoopt zijn titel te verdedigen in februari of maart van het volgend jaar en hij heeft ook al zijn volgende partij in gedachten. ‘Junior’ wil McGregor ontmoeten op 155 pond om zijn enige verlies in de UFC terug te pakken. De Braziliaan heeft geen voorkeur tussen Holloway en Pettis maar noemt Pettis wel omdat het een groter gevecht zal zijn gezien hij de voormalige UFC lightweight kampioen was.

”Eerst wil ik mijn titel verdedigen, en dan wil ik een gevecht met hem op lightweight. Dana White zegt dat we onze gevechten kunnen kiezen. Dus ik wil met hem vechten en dat gaat gebeuren. Ik voorzie geen problemen en zal voorbereidt zijn wie er ook wint. Pettis heeft een grotere naam als voormalig kampioen dus dat zal wel een groter gevecht zijn maar als de andere wint, is het ook goed. Ik zal hoe dan ook winnen.”

Aldo zal na UFC 206 op 10 december weten wie zijn tegenstander wordt om zijn featherweight titel te bezegelen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Glover Teixeira: ”Jon Jones geeft denk ik niks om de UFC.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bijna drie jaar geleden vocht ...

Fight Announcements Recap Week 12 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

Tyron Woodley is trainingskamp begonnen voor gevecht in juli

Tyron Woodley laat weten dat hij is begonnen aan een traningskamp voor een gevecht ...