Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eddie Alvarez is niet bezorgd dat hij zijn titel zal verliezen op UFC 205 in de Madison Square Garden. De Amerikaan is niet onder de indruk van de tegenstanders die Conor ‘The Notorious’ McGregor heeft gehad in de octagon. Tijdens de UFC conference call liet hij nogmaals weten wat hij van McGregor’s weg naar de titel vindt.

Eddie Alvarez kwam de UFC binnen nadat hij de Bellator MMA lightweight titel won, en ‘The Notorious’ kwam de UFC binnen nadat hij binnen 6 maanden zowel de featherweight Cage Warriors Fighting Championship titel als de lightweight CWFC-titel binnen sleepte. Echter, zit er wel een groot verschil in de actieve UFC-carrière. Waar McGregor zijn debuut mocht maken tegen Marcus Brimage moest Alvarez het gelijk opnemen tegen Donald Cerrone.

De Ier kreeg uiteindelijk zijn titelgevecht na een overwinning over Dennis Siver, maar door een blessure van Jose Aldo kwam Chad Mendes daar nog tussen. Alvarez moest in zijn laatste twee gevechten voor zijn titelgevecht afrekenen met voormalig Strikeforce en WEC-kampioen Gilbert Melendez en voormalig UFC-kampioen Anthony Pettis. Voeg daar nog zijn titelgevecht met Rafael Dos Anjos bij, en dan kun je niet ontkennen dat Alvarez een iets moeilijkere carrière bewandelt in de UFC dan ‘The Notorious’.

”De jongens waar hij tegen moest vechten waren beneden peil. Zelfs Nate. Iedereen in de lightweight divisie versloeg hem, en hij had er moeite mee. De jongens waar hij tegen gevochten heeft zijn niet van hetzelfde kaliber als de tegenstanders die ik heb gehad.

Hij vocht tegen een stelletje nietszegende vechters. Als ik zijn cv had, als ze mij zijn cv gaven, als ze mij zijn tegenstanders gaven dan zou dezelfde sh*t gebeuren als het niet erger is. Stijlen maken matchups. Als je zelf mag kiezen wie je vecht dan ben je mismatched. Dan kun je iedereen knock out slaan.

Ik kan nu naar de supermarkt gaan en iemand in zijn gezicht slaan zodat ik eruit zie als een superheld. Maar als je tegen de sterkste vechters in de wereld vecht, echt de sterkste vechters in de wereld dan wordt het zwaar. Het gevecht wordt zwaar. Sh*t gaat veranderen. Je zult er niet goed uitzien.”

Net als Diaz is Alvarez ook niet onder de indruk van McGregor’s pre-fight houding.

”Hij zal het wel zien op 12 november. Dan zal hij denken…’Sh*t ik heb alleen maar tegen slechte tegenstanders gevochten die goede matchups waren voor mij maar nu ben ik f*cked omdat hij sterker is, net zo snel als ik, en hij heeft eigenschappen waarmee hij mij elke dag van de week kan domineren.’… Dat is de realiteit, en daar zal hij het mee moeten doen.”


Volledige line-up UFC 205 New York Citry, 12 november 2016, Madison Square Garden, USA

Main card
–  Eddie Alvarez vs. Conor McGregor
–  Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz
–  Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum
–  Chris Weidman vs. Yoel Romero
–  Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Prelims
–  Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens
–  Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson
–  Rashad Evans vs. Tim Kennedy
–  Rafael Natal vs. Tim Boetsch
–  Jim Miller vs. Thiago Alves
–  Vincente Luque vs. Belal Muhammad
–  Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cindy Dandois: Van schooljuf naar UFC atlete

Cindy Dandois gaat het op 22 april opnemen tegen Alexis Davis. Lees hier het ...

T.J. Dillashaw: “Ik heb mijn werk gedaan, ik verdien een kans om mijn titel terug te pakken.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. T.J. Dillashaw heeft tijdens UFC ...

UFC 216: Inside the Octagon – Johnson vs. Borg

Dan Hardy en John Gooden zijn terug voor de tweede aflevering van UFC Inside ...

Nunes spreekt duidelijke taal over Shevchenko

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Holly Holm heeft haar nederlaag tegen ...