Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EPIC MMA was aanwezig in de Leonardo Tower Hotel in Tel Aviv, Israël voor de persconferentie van Bellator 164: Koreshkov vs. Lima. We kregen de kans om wat vragen te stellen aan Bellator welterweight kampioen Andrey Koreshkov.


De Russische Koreshkov zal zijn titel voor de tweede keer gaan verdedigen en ditmaal tegen de man waar hij de titel van gewonnen heeft namelijk Douglas Lima. Volgens Lima was hij geblesseerd in dat gevecht maar daar heeft Koreshkov geen omkijken naar en geeft aan een herhaling te willen maken van de eerste partij tussen de twee.

In zijn voorbereiding heeft hij zoals gewoonlijk getraind met Alexander Shlemenko en geeft aan dat zijn trainingskamp uitstekend is gegaan. Hij is volledig gefocust en zal er alles aan doen om er een explosief gevecht van te maken.

Bekijk hieronder het volledige interview met Andrey Koreshkov:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Kimbo Slice en Ken Shamrock falen beide hun drugstest tijdens Bellator MMA 149!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Niet één maar twee vechters ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...